מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שואל שוב-העלא פרופיל 45 נפשיליאור10/05/2009
שלום רב, ( אני שואל שוב,כי משום מה פספסו את השאלה שלי ולא ענו לי עליה )
אני מקווה שפה אמצא תשובה,שכן מאוד היה לי קשה להבין ולגלות בחיפוש על הנושא באינטרנט.
אני משוחרר5 שנים מהצבא,עשיתי 3 שנים מלאות.
את הפרופיל שלי הורדתי בגלל בעיות אחרות:
אחי היה מכה את אימי,מתעלל בה,לפני הצבא הדבר היה פחות שכיח אבל קרה,אמי לא התלוננה כי לא רוצה שיהיה לו בעיות פליליות.
פעם אחת הזמנתי לו משטרה.
בכל מקרה,בזן הצבא ובגלל שההורים שלי גרושים ( אבי היה מכה את אימי ) המקרים התגברו,לא יכלתי לעזור לאמי,הייתי רחוק מהבית בבסיס חיל האוויר תל נוף,
ניסיתי לפנות למשק"ית ת"ש שדרשה ממני אישורים שאימי לא היתה מווכנה למסור,
בהתחלה הייתי עם מוטיבציה גבוהה,המפקד שלי התלהב ממני ואהד אותי,הכל התדרדר שאימי היתה מצלצלת בוכה,"איכות השירות" שלי ירדה המפקד שלי כבר לא אהד אותי ועשה לי דווקא,
לא ידעתי מה לעשות ופניתי לקפ"ס בבסיס,לא דברתי על הבעיות בבית אלא עליי,על הבעיות שלי של שירות רחוק מהבית
לבסוף הורד לי הפרופיל ל 45 עם סעיף 31625
אני מעוניין להתגייס למשטרה ולתרום לחברה כמה שאוכל,
הפרופיל הצבאי התאים לי כנראה בזמנו,בתפקיד X,בזמן X בבעיות X שהיו תחת אותה מעטפת דרישות צבאית,איך אני יכול או יותר נכון האם אני יכול לשנותו?
ראוי לציין שגם לפני הורדת הפרופיל,גם לאחריו החזקתי נשק חם,עשיתי שמירות בבסיס,ש"ג מגדלים וגם אבטש"ים מחוץ לקיו הירוק למשך שבועיים ושבוע כל פעם,הא יש וועדה שתוכל לעזור לי? חוות דעת רפואית?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר ערן ואדים הראל11/05/2009איני מכיר את הנהלים הצבאיים. פנה לרצין מילואים ראשי והוא ידריך אותך מה לעשות.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)