מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינוןי ב גני16/05/2009
שבת שלום לכם
אני הייתי ביום ראשון אחרון אצל פסיכיאטרית שלי שהיא מומחית והיא העלתה לי מינון של צ'פרלקס מ 10 מ"ג ל 20 מ"ג המצב הוא לא הי שתנה כמו שהוא לפני העלת מינון כך הוא נישאר כמון הוא עשה שיפור ניכר אבל המצב רוח שלי הוא לא בשמיים
והיא אמרה שאני יקח 20 מ"ג ביום במקום שאני הייתי לוקח 30 מ"ג ביום שהוא הייה יותר עוזר לי המינון החדש הוא לא עוזר
ואני חושב לחזור למינון באופן עצמאי 30 מ"ג ליום
אני שוקל 100 גבווה 1.73
ואני הייתי רוצה לדעת עוד משהו אם מישהו שהוא לא שקט והוא יכול להדליק תוך כמה שניות
כמו שניקראה פיוז קצר ואני לא רוצה ללכת לטיפול פסיכילוגי כי כמו שאני אמרתי המצב רוח שלי והא לא בשמיים
אני שאלתי אותה אזה יש תרופות והיא כמובן שיש אבל היא לא רצתה להגיד לי האם מישהו יכול להגיד לי מה שמות של תרופות האלו ואך הם משפיעות ! תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
17/05/2009שלום
אתה יכול לחפס באתר של BeOk על תרופות פסיכיאטריות או גם באתר של הקליניקה שלי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)