שאלה בקשר לרמרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לרמרון
    נרקיס
    17/05/2009

שלום רב.
    אני מקבל מירו 30 מ"ג בערב. קיבלתי שבוע 15 מ"ג .ואחרי שבוע 30 מ"ג.
    בגלל התקפי פאניקה. כרגע אחרי שבועיים יש הטבה חלקית .אבל אני מתעורר באמצע הלילה ולא יכול לישון ,יש לציין שאני לוקח זודורם לפני השינה .בהמלצת הרופא כמובן .
    שאלתי היא : לפי קריאה במקומות שונים .הבנתי שבדרך כלל נותנים תרופה זו עם תרופה נוספת .
    ואז יש השפעה יות טובה
    האם הדבר נכון ? ואם כן איזה תרופה ניתן להוסיף .?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לרמרון

הוספת תגובה

• התקפי פאניקה

ד''ר אירנה נתנאל
    18/05/2009

שלום לך,

עקרונית, אם אתה סובל מהתקפי פאניקה אתה צריך לקבל תרופות לטיפול בחרדה בנוסף למה שאתה נוטל כעת. אני מציעה לך לחזור לרופא המטפל ולבדוק איתו שוב את הטיפול התרופתי. בנוסף, אני מאוד ממליצה לשלב טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) בנוסף לתרופות. שילוב זה הוכיח את אצמו כהכי יעיל בהתמודדות עם הפרעות חרדה. במהלך הטיפול ניתן גם ללמוד טכניקות שיעזרו להירדם.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה-אבל?

נרקיס
    18/05/2009

כמו שכתבתי אני מקבל זודורם לשינה .אבל עדיין מתעורר ב 4 לפנות בוקר .ולא מצליח להרדם.
    דרך אגב אני בתחילת טיפול CBT .כלומר הייתי בפגישה אחת .
    האם ניתן להחליף את הזודורם .במשפחת הבזוזיאפינים .כמו אסיוול וכ"ו .ואז אני אשן יותר טוב.
    ומה גם שיש לכדור השפעה של 24 שעות .מה שאין לזודורם השפעתו 4-8 שעות ?

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות בשינה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/05/2009

בנזודאזפינים (אסיוול וכו') הם תרופות הרגעה אינם תרופות שינה ולא מכסים 24 שעות. אם הבנתי אותך נכון אתה סובל מבעיות שינה ולכן נוטל זודורם שהוא כדור שינה טוב מאוד. בנזודיאזפינים תרופות ממכרות ואינן מתאימות לטיפול ממושך. יתכן והפרעות בשינה הן סימפטום של הפרעות אחרות כמו חרדה, דיכאון וכו', כדאי שתתיעץ עם הרופא המטפל.

תרגיש טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו