מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ECT אמבולטוריג.נ17/05/2009
שלום ד"ר.
חברתי חולה מזה שנתיים וחצי בדיכאון עמיד קשה שמלווה באובדנות-לאחר אינספור תרכובות תרופתיות שכמעט לא השפיעו (לפחות לטווח ארוך) הפנה אותה הפסיכיאטר לטיפול בECT
יש לציין שעברה בעבר גם טיפול ב ECT וגם טיפול בגרייה מגנטית.
הECT הצליח בזמנו לתקופה מסוימת אבל לא בוצעה תחזוקה מתאימה והדיכאון חזר ובגדול.
אנחנו גרים בת"א וביררנו לגבי ECT אמבולטורי והבהירו לנו שכבר לא קיים באזור המרכז אלא תוך כדי אשפוז.
מדובר באשה שאשפוז בבי"ח פסיכאטרי הוא לא אפשרי מבחינה נפשית -אף אחד לא מביו את זה ואנחנו נתקלים באטימות גדולה.
אני באמת חושש לגורלה יותר מתמיד ואין לי למי לפנות-
מה לעשות?
אנחנו תולים תקווה גדולה בECT לאחר שעברנו גיהנום בשנים האחרונות .
אודה לכל סוג של עזרה כי המצב נראה בהחלט סופני מבחינתה והיא (וגם אני) מיואשים לחלוטין.
תודה מראש.
ג.נ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ECT
ד''ר ערן ואדים הראל18/05/2009שלום רב,
בבית חולים שלוותה אנו מבצעים ECT אמבולטורי. צור קשר עם יחידת ה- ECT וייתנו לך פרטים.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)