מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהההאלכס18/05/2009
יש לי בעיה שדברים לא באים לי בטבעיותצ ואני כאילו "חושב עליהם " מי מחשבה טורדנית אני חושב? מזה בידיוק ? אני מרגיש שכל הזמן הראש חושב על משהו כאילו חייב לחשוב על משהו ופעולות טבעיות פשוטות אני "חושב עליהם" במקום שיגיעו לי בטבעיות ?
גם כמו הליכה לאשהו או עשיית משהו מלווה לפני זה במחשבות שקופצות בנוגע לזה
איך אני יעשה ואת התהליכים כאילו מין סרטון בראש איך אני יעשה את זה בעבודה או ללכת לאנשהו עם חבר .
איך ניתן לטפל בבעיה כזאת ?
מאיזה סוג הפרעה זאת?
עמכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
אלכס18/05/2009כשאני קורא לפעמים ,אני מרגיש שאני לא קורא את זה כמו פעולה טבעית=קריאה אלא קורא ומקריא לעצמי בראש כאילו "מדבר בלב" את מה שאני קורא.לפעמים גם כותב ככה מדבר בראש ומכתיב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאלכס
ד''ר ערן ואדים הראל18/05/2009מה שאתה מתאר זה תופעות טבעיות של התנהלות. באם זה מפריע לך ומסיח את דעתך אז אולי בזה יש בעייתיות ואז מומלץ לברר יותר לעומק.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם
אלכס18/05/2009זה כאילו המחשבות עולות בניגוד לרצוני.המוח ננעל עליהם .כשאילו שאני לא מסתכל על משהו אני חושב על הדבר הזה המוח נינעל על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)