מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת-עזרהשירן19/05/2009
אני בת 20, וסובלת מדיכאון כבר תקופה ארוכה..
ניסיתי כ"כ הרבה תרופות נוגדות דיכאון וחוץ מתופעות לוואי קשות- שום דבר לא עזר לי.. <ניסיתי פבוקסיל, לוסטרל, ויאפקס, ציפרלקס, ריספרדל, קלונקס>
בינתיים הדיכאון משתלט ואני לא מצליחה למצוא את הדרך החוצה..
הפיתרון שניצב בפניי כרגע הוא לנסות תרופה נוגדת דיכאון אחרת ואיני רוצה לנסות זאת שוב , כבר נמאס לי.
אני כרגע מטופלת בתרופה בשם רמוטיב וגם היא לא משפיעה עלי..
אני מאוד חוששת לנסות תרופה אחרת מהחשש לעלות במשקל..<אני סובלת מהפרעת אכילה בנוסף, ולכן הנושא הזה מאוד מציק לי>
הבנתי שלכל התרופות נוגדות הדיכאון יש את התופעה הזו, לכן החלטתי לנסות את רמוטיב אך לצערי אין שום שיפור.
האם יש תרופה או תרופות נוגדות דיכאון שלא מעלות במשקל?
אודה לכם על עזרתכם,
מיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון ועליה במשקל
ד''ר אירנה נתנאל19/05/2009שירן שלום,
דווקא ציפרלקס מדכא תיאבון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס לא עזר לי לצערי
שירן20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל25/05/2009שירן שלום,
צר לי שעדיין לא מצאת את הטיפול התרופתי שיביא אותך לאיזון. יתכן וכדאי לשקות התייעצות נוספת (חוות דעת שניה) אצל פסיכיאטר אחר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן
אני25/05/2009ניסית מעכבי MAO?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
אני25/05/2009ניסית רק SSRI וSNRI יש עוד המון תרופות שיש לך לנסות
יש אדרונקס שלא משמינה ואפילו מרזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)