מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב פסיכוטימיכל21/05/2009
יש לי ילד בן 15 עם הפרעות פסיכטויות הואשומע קולות נעימים שמלמדים אותי להיות בעל כוחות מיסטיים,טלפתיים למניהן \הוא גם רואה כל מיני "אנרגיות"עיגולים עם צבעים,הוא חושב שהוא יודע לקרוא מחשבות וכו' הילד בטיפול אצל פסיכולוג מי זה חצי שנה ויש שיפור ביכולות שלו ,הוא אף חזר למסגרת.הטיפול החל ברספרדל שלא עזר,עברנו לסרווקל שלא עזר ועתה הוא לוקח זיפרקסה שגם לא עוזר.מה יקרה אם נפסיק עם הטיפול?האם יכול להגרם לו נזק בלתי הפיך?האם מצב פסיכוטי לא עובר לבד? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
עודד24/05/2009דעתי האישית היא לא לתרופות האלו ולשינויים תזונתיים
אם היה אפשר להכין לילד תה המפ מעלי המפ (זה לא סם מריחואנה)
ייתכן שזה יקל עליו במצבו
לגבי מה שהוא חווה, צריך להתייחס ברצינות למה שהוא עובר
להיות מסוגלים להבין מה מנחה אותו לתחושות ומחשבות כאלו
ולעזור לו להתגבר ולצאת ממעגלי המחשבה האלו ולהסביר לו
מדוע זה קורה אחרי שמבינים באמת מדוע זה קורה
כאשר ההסבר הוא מחלת נפש וחוסר איזון כימיקלי במוח הוא
לא יוכל לגבור על הבעיה הזאת והמוח של הילד שלך יעצב את עצמו
מסביב לעולם של האמונות האלו ויחד עם התרופות יגרם לו נזק מוחי
זאת האמת, אולי פנית בכל זאת לפורום הנכון, אני כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מתרופות
עודד27/05/2009גמילה מתרופות היא תהליך
לצערי אין בישראל באמת מומחים
שיכולים לעזור לבן שלך אלא מסממים
והוא מופקר בתוך עולם של רופאים
שמפרסמים תגובות שיכולות לפגוע בבן שלך כמו התגובה הקודמת שלי
ומצנזרים תגובות אחרות
כי לא איכפת להם
הם יהיו שם בשביל לשכנע אותך להמשיך להרעיל אותו
ושיש לו מחלה סופנית ושהוא צריך טיפול כל חייו,
מניסיוני אין הדבר נכון ברוב המקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)