מחשבות אובדניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות אובדניות
    שיר
    19/08/2007

שלום,
    יש לי מחשבות אובדניות שהולכות וחוזרות כבר יותר מ-10 שנים. הן מופיעות גם כשאני בתקופה טובה בחיים, אולי כי אני לא מאמינה שהתקופה הטובה תמשיך. ניסיתי להתאבד כבר 3 פעמים אבל אף אחד לא יודע מזה, פעם אחת חתכתי את עצמי באימפולסיביות והפסקתי וחבשתי את עצמי לפני שזה היה מצב קריטי מדי ופעמיים אחרות לקחתי כדורים ובסוף הקאתי אותם. אני לא באמת רוצה למות אבל אולי אני ינסה להתאבד עוד פעם והפעם אני כן יצליח. ניסיתי לקחת פרוזק חודש וזה לא עשה כלום אז הפסקתי. מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות אובדניות

הוספת תגובה

• מחשבות אובדניות

20/08/2007

טוב שאת כותבת לנו על מה שעובר עליך אבל תעשי עוד צעד ותפני להערכה מסודרת אצל מטפל נפשי, רופא, פסיכולוג, עובד סיציאלי, כדי גם שתשתפי משהו קרוב אליך על מה שעובר עליך. מחשבות אובדניות לא מופיעות סתם!! כנראה עברת דברים קשים או קשה לך כיום. את זקוקה להערכה מקצועית, על תדחי אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו