רסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסיטל
    ברוש
    28/05/2009

שלום
    אני לוקחת רסיטל מ-10.3.09
    הפסקתי לקחת אותו על דעת עצמי ב-7.5

כי הוא עושה לי בחילות והקאות.
    (למרות שהוא עוזר לי בדיכאון).

עכשיו אני יותר מדוכאת,(אבל לפחות אין לי בחילות והקאות).

כשהלכתי לרופא משפחה, אמרתי לו שאני שומעת קולות שפוקדים עליי להתאבד, שאני אפס, ושאני זונה סליחה על המילה. הוא נתן לי הפנייה לפסיכיאטרף ורשם לי באבחנות הולצינציות. בדקתי באינטרנט מה זה וראיתי שזה סימפטום ששייך לסכיזופרניה.
    בהתחלה חשבתי שזה מהרסיטל, ואז הבנתי שבאמצע חודש אפריל עברתי חצי טראומה, מישהו חטף אותי בדרכי לאחד מהידידים שלי בחיפה, חשבתי שאני הולכת להיות כמו גלעד שליט.
    ואז הוא דרש ממני לקיים איתו יחסי מין בכפייה כשהוא מאיים עליי בסכין.
    עשיתי לו פסיכולוגיה הפוכה אמרתי לו שאין לי בעיה (בכאילו כמובן) אבל שיכניס את הסכין כי זה מלחיץ אותי, ואז כשהוא דרש ממני לרדת לו ירדתי ספרתי עד 6 והכנסתי לו אגרוף באשכים, הוא התקפל אני הצלחתי לברוח אבל רעדתי כל הדרך כשאני רצה למקום המוני.
    ואז חזרתי הביתה לא אכלתי כמעט כלום, רק בכיתי.
    מכאן אני מבינה למה אני שומעת קולות (כי יש לי טראומה)
    הייתי רוצה לדעת אם סרוקסאט או לוסטראל מטפל בתסמונת פוסט טראומתית?
    ואם הוא יכול להפסיק לי את הסיוטים שיש לי בלילה בעקבות מה שקרה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסיטל

הוספת תגובה

• חוויה טראומטית

ד''ר אירנה נתנאל
    29/05/2009

שלום לך,

צר לי מאוד על החוויה הטראומטית שעברת. סימפטומים שאת מתארת שייכים לאירוע שעברת. אני מאוד ממליצה לך לפנות לעזרה מקצועית, למומחה בתחום של פוסט טראומה או קורבנות של תקיפה מינית. באירוע עצמו פעלת בדיוק כמו שצריך כדי להינזק כמה שפחות ועל כל כול הכבוד לך!!!!
    טיפול תרופתי משולב עם טיפול פסיכולוגי יכול מאוד לעזור לך להתמודד עם "הרקושטים" של האירוע הקשה שעברת.

חזקי ואמצי!!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו