מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםרוני20/08/2007
היי.
בן 25 ונמצא בחוסר ודאות.
טופלתי ע"י תרופה בשם ריטלין במשך שנה והחלטתי על דעת עצמי להפסיק את השימוש בה.
מה שקרה זה שלא הפסקתי עם הכדור בהדרגה,אלא הפסקתי ביום אחד ולא השתמשתי בו יותר (ירדתי מ-2 כדורים ליום ל-0 כדורים). חצי שנה חלפה מאז ונראה שיש לי בעיה...
הבעיה היא בתפקוד המיני - מגיע מהר לנקודת האל חזור. לא היו לי תלונות בהקשר הזה לפני הטיפול ברסיטל וגם לא בעת הטיפול... שמתי לב לשינוי שחל אצלי זמן קצר לאחר שחדלתי להשתמש בכדורים. מה שקורה זה שהיום כאשר אני נמצא באקט מיני עם בחורה ההגעה שלי מרגע
החדירה אל נקודת ה-אל חזור היא קצרה (לא יותר מ-1 עד 2 דקות) , וכך גם במצב של אוננות עצמית. שאלתי היא האם הבעיה נגרמה מעצם זה שלא הפסקתי בהדרגה ? האם יש קשר בין הדברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רוני
20/08/2007לרוני שלום
ה"שפיכה המוקדמת" הינה תופעה נפוצה אצל בחורים צעירים במיוחד עם חברות חדשות או כאשר קיים פחד "שהוא לא יתפקד טוב" או שלא אהיה "סופרמן" במיטה. אחד מההשפעות של רסיטל הינו עיקוב הגעה לאורגזמה, לכן משתמשים בו במצבים של שפיכה מוקדמת. מבחינה רפואית מגדירים שפיכה מוקדמת כאשר האורגזמה מגיעה תוך 30 שניות מהחדירה, לכן אתה ביתרון. מקריאת ההודעה שלך לא נראה שיש לך בעיה. תספר לבחורה שאתה קצת רגיש בהתחלה ותן לדברים לזרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה פרופ' גרינהאוס
רוני21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)