מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מיואשששת כבר לא יודעת מה לעשות.אני02/06/2009
זה התחיל עוד מהגן שהייתי סובלת מהתקפיי זעם ובמשך השנים זה רק הלך והחמיר ומכיתה ו בערך זה כבר היה גלים עולה ויורד.
עברתי יותר מ10 פסיכיאטריים בחיים שלי ועשרות פיסכולוגיים ומכל אחד יצאתי עם 2 אבחנות
1.היפר אקטיביות
2.אף אחד לא יודע עדיין כל אחד נתן לי הבחנה שונה.
אבל ההיפר אקטיביות ידעו בבירור.
ניסיתי טיפול בריטאלין כמה פעמים לתקופות ארוכות של חודש כל אחת ובכל פעם הריטאלין גרם לי לשלשולים וכאבי בטן איומים אז הפסקתי.
ניסיתי קונצרטה אבל הקונצרטה גרמה לי ליותר התקפיי זעם.
המצב הדרדר במשך השנים
בשנתיים האחרונות הייתי מאושפזת בבית חולים פסיכיאטרית ניסו לי טיפול בריספרידל 300 מג שגרם לי לעלות 20 קילו אז הפסיקו.
ואז נתנו לי סרקוואל והיו לו תופעות לוואי קטלניות ביותר. במשך 9 חודשים הייתי כמו מסוממת הרגשתי עייפות כל הזמן כאביי ראש יובש בפה הייתי שותה כל היום לא הייתה לי שליטה על עצמי הייתי אוכלת עד שהיה בא לי להקיא ועליתי עוד 10 קילו בנוסף ל20 קילו של הריספרידל וזה גרם לי להיות בעצבים כל הזמן ולא יכולתי אפילו להתפרץ כי הייתי עייפה מדיי. וזה דיכא אותי ואכל אותי מבפנים.
אחריי 9 חודשים הפסיקו לי את הסרקוואל בטענה ש "הקבוצת כדורים" הזאת לא מתאימה לי והתחילו לי טיפול בטרזודיל.שבוע אחריי שהפסתי את הסרקוואל שהתחלתי בטרזודיל נכנסתי לדכאון מטורף הייתי בוכה כל היום ואז הציעו לי תרופה אנטי דיכאונית אבל אחריי מה שהסרקוואל השאיר לי לא הייתי מוכנה בשום פנים ואופן. ופגעתי בעצמי התחלתי לחתוך ותמיד הייתי המוממה כשהייתי רואה מטופלים מסביבי ותמיד הייתי אומרת לעצמי איך הם יכולים לעזאזל?? זה פאקינג כואב ותמיד היו אומרים לי שהם לא מרגישים כלום ואז באמת הבנתי על מה הם דיברו.
בחודש השלילי של הטרזודיל התחלתי להרגיש טיקים בעיין ולא כל כך התיחסתי לזה.
ואז נכנסתי עוד יותר לדכאון ועזבתי את המקום המזורגג הזה.
והטיקים נמשכו וזה התחיל כבר להציק ואז פטוש הייתי מרגישה כאבים אימים בכל החלק השמאלי של הראש הייתי לוקחת לפחות 3 או 4 אופטלגין ביום כל כמה שעות כי הכאבים היו חוזרים כל כל שעות.
עכשיו הכאבים פחתו ועדיין יש לי טיקים וזה מחרפן אותי עד כדיי כך שבא לי להוציא לעצמי עיין אני מתחרפת!
נפגשתי עם עוד פסיכיאטר והוא נתן לי topitrim והוא אמר שזה גם יעזור לי עם המצביי רוח וגם עם הטיקים. אבל אני כל כך אכולה מבפנים כבר שאני לא יכולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי נוווווווווו זה כולה 3 דקות
אני09/06/2009תענו לי בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשששת
ד''ר אירנה נתנאל10/06/2009שלום לך,
צר לי מאוד על מצבך. אני מקווה שהתרופה החדשה תעזור לך. הכי חשוב לשמור על תקווה. יתכן ובנוסף לטיפול התרופתי את זקוקה לשיחות עם מטפל צמוד שיוכל לעודד, לתמוך ושיעזור לך להתמודד עם המצבים הקשים שמלווים אותך.
חזקי ואמצי!!!
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)