מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוביבגני09/06/2009
שלום לכם
אני הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לשבל תרופות שינה אם תרופות פסיכיאטריות
כנט 30 מ"ג ריטלין ביום וגם צ'פרלקס 20 מ"ג ביום
יש לי בעיות שינה
נגיד אני שהולך לישון בשעה 1 בלילה ואני קם בשעה שבע וחצי אומנם אני עייף אבל לא צליח להרדם
חשבתי לקינות כודרי שינה טיבעים ללא מירשם רופא
האם זה ניתן לשבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב
ד''ר אירנה נתנאל10/06/2009שלום לך,
מאוד חשוב לווסת שינה. חוסר שינה ועייפות יכולים לנבוע מסיבות רבות והם יכולים להיות גם סימפטומים של מצבים שונים. בנוסף, חוסר שינה ועייפות משפיעים על מצב הרוח, גורמים לאי חשקט, עצבנות, חוסר ריכוז ועוד הרבה תופעות נוספות. אפשר לשלב תרופות שינה עם ריטלין וציפרלקס. אני מאוד ממליצה לפנות להתיעצות עם הפסיכיאטר המטפל ולא לנסות לפתור לבד.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות או לפתור לבד
יבגני10/06/2009שלום לך אירנה אני נימצא אצל פסיכיאטרית טובה באופן פרטי !!!!!!!
ואני משלם לה הרבה כסף עבור ביקור אצלה אבל כל פעם שאני נגיש אליה היא פחות מקשיבה לי והיא מנסה כמה שפחות לשמוע אותי כמו שאני ניסתי להגיד לה על כל מיני דברים היא אמרה שהיא לא מיתעסקת אם זה והיא רוצה שאני יפנה לאימון אישי כמובן שאני הייתי באימון אישי אבל זה לא הלך עוד הפעם מצב רוח שלי הוא שלי הוא לא הייה טוב בכלל עוד חודש אני ישלח לה בבקשה למינון של עוד שהיא תירשום לי ציפרלקס ולפני שהיא יוצאת לחופשה אני מקווה אחרי שהיא תחזור מחופשה
אני אוכל לספר את הכל מה אני מרגיש בדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות או לפתור לבד
ד''ר אירנה נתנאל12/06/2009תרופות טבעוניות לא יעזרו. כדי לווסת שינה יש להעזר בתרופות הניתנות עם מרשם רופא. בנוסף, ניתן ללמוד טכניקות הרפיה שיעזרו להישתחרר ממתחים ולחצים. כמו כן, ניתן ללמוד שיטות שיעזרו להירדם. יתכן ומענה לצרכיך ניתן לקבל בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי CBT.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב
יבגני12/06/2009ואבל אני מפחד שאני יכול להתמכר לכדורי שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב
ד''ר אירנה נתנאל16/06/2009לא כול התרופות שמווסתות שינה ממכרות. ישנן כאלה שלא ממכרות. כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר המטפל. כאשר נוטלים תרופות בצורה מבוקרת ותחת השגחה רפואית סכנת ההתמכרות כמעט ולא קיימת. בנוסף, חשוב ללמוד כלים שבעזרתם ניתן לעזור לעצמך להירדם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)