מה כדאי ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה כדאי ???
    יאיר
    14/06/2009

שלום
    אני סובל מ"אגורופוביה" מטופל ב"אנפרניל" ו"קסנקס" (התקפי פאניקה)-אני נשוי בן 49
    זה סיפור ארוך ואני אנסה בקצרה !
    בנו מעל דירתי דירה סבלנו פה נזילות ,רעש,יחס רע , אפילו בנם הגדול איים עליי לפני מספר חודשים בזמן הבנייה ,זה קרה פעמיים,קפאתי מרוב פחד (לקחתי 3 קסנקס ) ! כמובן שלא התלוננתי -
    העיניינים נרגעו והם נכנסו לגור ,עברו 3 חודשים והם דוחים את תיקון הנזקים ,הערתי אך ללא תגובה רצינית עד שאמרתי אם לא תתקנו אני תובע אותכם !
    זרקו לי זבל פעמיים לחצר הערתי והם הפסיקו !
    (הם יודעים על הבעיה שלי) !!!!!!!
    השאלה שלי לאור מצבי -
    האם כדאי לוותר ולתקן לבד את הנזקים ולהוריד ממני את המתח ???("לצאת פרייר")ולהרגיש טוב !!
    אני לא יודע אם אני צריך את המתח הזה בשביל כמה אלפי שקלים ......
    כרגע הכל רגוע !! -אבל אני לא מצליח להחליט על הדרך בה עליי לפעול .
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה כדאי ???

הוספת תגובה

• מה כדאי

ד''ר אירנה נתנאל
    16/06/2009

יאיר שלום,

צר לי מאוד על מצבך,

לבריאות ולנוחות אין מחיר. לעיתים קרובות מאוד כדאי להיות חכם ולא צודק.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ......

יאיר
    17/06/2009

תודה רבה
    אתמול זרקו לי אבטיח לגינה אחד הבנים בגינה שלי -הייתי אתמול על 5 קסנקס !!!
    החלטתי שככה אני לא ממשיך !!!!!!!!!! -או שאני פונה למשטרה או שפותח שיחה גלויה -
    זה מה שעשיתי בבוקר ,דיברתי עם השכנה הבהרתי לה את מצבי (תעודת נכה) גם שתיהיה הוכחה שבמידה וזה יתדרדר שיהיה משקל למצבי-גם אם זה יראה כחולשה תמיד נשארת לי אופציית החוק !!!
    דיברנו מעל חצי שעה ונראה שאולי הצלחתי לשנות משהו,אפילו היא אמרה שלא מקובל עליה זריקת דברים אלי לחצר !!!
    תודה לך שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי לא ראית אז העלתי

יאיר
    21/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו