מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרוקוואל-כדור פלאחן14/06/2009
שלום
לאחר אישפוז עקב מצב פסיכוטי אקוטי ליפני כשנה וחצי, אובחנתי כחולה סכיזופרניה
והתחלתי בטיפול עם רספרידל 4 מג .
לא יכולתי לתפקד , הפסקתי לעבוד בשלושת מקומות העבודה בהם עבדתי.
במהלך הטיפול אצל הפסיכיאטר במסגרת קופח, כדורי הרספרידל הוחלפו לזריקה-
רספרידל קונסטה 25 מג כל שבועיים.
לא היה כל שינוי במצבי : חוסר רצון לתפקד, בעיה בריכוז וסבלנות,רעידות ברגל וביד הימנית,
בעיות בשיפוט ותובנה בחיי היום יום.
לאחר כשנה החלתתי להחליף רופא אשר החליף את הטיפול לסרוקואל 75 מג וויאפקס עליה בהדרגה מ 37.5 מג ל150 מג.
לאחר חצי שנה חזרתי לעצמי עם רצון לתפקד ולעבוד וכל תופעות הלוואי נעלמו.
חשוב לציין כי שילבתי גם פסיכוטרפיה והרבה ריפוי בעיסוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקוואל-כדור פלא
ד''ר אירנה נתנאל16/06/2009המקרה שלך מדגים את ההצלחה הרבה של הטיפולים המשולבים!
תודה על העדכון והצלחה בהמשך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן סרוקוואל=כדור פלא=כדור מס' 1
ברבור צחור20/11/2009בעולם, לפי דעתי. עד לפני שהוא יצא, לא היה לי איזון של ממש. ניסו עליי הכל, וכלום לא עזר. כשהתחלתי לקבל אותו, חיי השתנו מן הקצה אל הקצה. פתאום הרגשתי שאני מתמלא בטחון עצמי, פתאום הרגשתי שאני לא מפחד יותר, פתאום הפסקתי להיות אובססיבי, פתאום חזרה לי שמחת החיים, ופתאום חזרתי לתפקד.
ממש חזרתי לעצמי, ולא רק זאת אלא שכיום אני מרגיש עוד יותר חזק ועוד יותר מחוספס, ממה שהייתי לפני שחליתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם תופעת הלוואי של ישנוניות ??
מלכה22/11/2009לא מפריע לך עם השימוש בסרקוול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנוניות
שרון24/11/2009אני מאוד סבלתי עם התרופה הזאת בגלל הישנוניות שהיא גרמה לי
הייתי חייב לעבור לתרופה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי זה היה ככה
גבי27/11/2009חפשתי תרופות שלא יגרמו לישנוניות , הפסיכיאטר המליץ לי על סוליאן שאיתה אני לא נרדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם איזה תרופה סבלת?
מ.19/12/2009הסרקוואל?
הייתי לוקחת סרקוואל במינון 200 mg לא הייתי מפקדת. הייתי נופלת אחריי שעה ובמקרה הטוב הייתי הולכת בזיגזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקח את הסרוקוואל רק בלילה לפני
ברבור צחור22/02/2010השינה כך שאני ישן טוב, ולמחרת אני מרגיש טוב ומתפקד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)