מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמרוןתהילה16/06/2009
שלום רב
כרגע אני מטופלת ברמרון התחלתי לפני שבועיים וכרגע אני שבוע על כדור שלם
לפני למעלה מחודש נטלתי רמרון בהצלחה רבה הוא השפיע דיי מהר ופתר את בעיית השינה
ועבד מהר הבעייה שלאחר חודש הפסקתי בגלל תופעות לוואי הורמונליות (גודש בחזה ושיבושים במחזור) וכרגע לאחר ירידה קשה בלית ברירה חזרתי אליו כי כאמור הוא השפיע מהר
להפתעתי בנסיון הנוכחי הוא לא ממש עוזר כבר שבועיים בשימוש ועדיין ישנה עם כדורי שינה נקטורנו (לא מצליחה להרדם) מחשבות טורדניות והתקפי פחד
אני ממש סובלת כל היום ומחכה ללילה לקחת כדור ולישון
האם לדעתך יש סיכוי שהכדור יצליח
ומדוע הפעם התגובה שונה מפעם קודמת האם זה אפשרי שבעבר הוא עזר מהר וכגע אין שיפור?
אשמח לתשובתך
תהילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמרון
ד''ר אירנה נתנאל16/06/2009תהילה שלום,
כשמפסיקים תרופה וחוזרים שוב השפעתה פוחתת. כדאי שתבדקי תפקוד של בלוטת התריס. התקפי חרדה יכולים להיות תוצאה של היפר תפקוד של בלוטת התריס וכשמאזנים את תפקודה התקפי החרדה נעלמים. במידה ותפקוד הבלוטה תקין כדאי לפנות להתיעצות פסיכיאטרית על מנת לקבל טיפול אנטי חרדתי.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)