תגובה לואבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לואבן
    נורית
    17/06/2009

שלום רב, אני סובלת מפחד לישון לבד בבית והרופא המליץ שאנסה לקחת ואבן. ניסיתי בפעם הראשונה כשלא הייתי לבד, כלומר, מצב שבו אני ישנה רצוף וטוב. התגובה של הגוף שלי לואבן היתה משונה - התעוררתי המון במהלך הלילה ובנוסף, ביום למחרת היו לי כאבי ראש קשים (לא סובלת מכאבי ראש אף פעם) וגם מרגע לקיחת הכדור ועד עכשיו (כמעט 48 שעות אחרי) יש לי תחושה כמו קיב בוושט ועד הקיבה. האם יש אנשים שמגיבים בצורה כזו לכדור? אציין גם שלפני הרבה שנים ניסיתי לקחת מובמיד וחוץ מזה שהוא לא השפיע כלל על מצב הרוח שלי הוא גרם לי אותו סוג של כאבי ראש כמו שהיו לי לאחר הואבן. אולי אין קשר ובכל זאת זה סוג של כאב שלא מוכר לי משום סיטואציה אחרת. אשמח מאוד לשמוע התייחסותכם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לואבן

הוספת תגובה

• תשובה לנורית

ד''ר ערן ואדים הראל
    17/06/2009

מובמיד וואבן הן שתי תרופות מאוד שונות האחת מהשנייה ולא הגיוני שייגרמו לאותן תופעות. יכול להיות שמדובר בתגובה חרדתית להשפעה כלשהיא של תרופה. היוועצי עם הרופא המטפל שוב בעניין.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו