מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישותרועי28/06/2009
שלום, אני בן 25 ומאובחן כסכיזו אפקטיב ונוטל ריספונד 4 מ"ג ופאקסט 20 מ"ג,אני חולה עקב שימוש חד פעמי בסם אקסטזי שפגע בי עליי לציין שאני חולה במשך 6שנים בנוסף עלי לציין שלא הבראתי ממש במהלך החמש שנים האחרונות כי נטלתי מינון מאוד נמוך של 4 עד 8 מ"ג פראפנן עקב זה לא הבראתי סופית ותמיד היו לי בעיות אז החלטתי להחליף רופא ומאז מצבי מצויין אני מתפקד כמו בן אדם נורמלי עובד לומד מתאמן ממש הכל אך ישנה שתי בעיות שרציתי תשובה עליהם.
ברצוני להפסיק את התרופה אך ישנה בעיה שעדיין אני מרגיש רגישות קלה מאוד שזה מתבטא למשל
הפרעות קלות מאוד מאוד שיש לי מה שבעבר הם היו עצומות ועכשיו הם נחלשו בצורה דרסטית מאוד עד כדי כך שאני לא מבחין בהם אלה אם אני נזכר באותה תקופה ואז אני מרגיש בעוצמה מאוד מאוד חלשה את ההפרעות מכן אני מבין שזה רגישות קטנה שנשארה לי.
ברצוני לדעת מתי רגישות זו תעבור? כי אין סיבה שאם הבראתי עד לפה אז זה לא יגמר לגמרי. והאם צריך להעלות מינון ב-1 מ"ג ריספונד שתסמינים אלו יעלמו כי אני רוצה להפסיק עם הכדורים כי התופעות לוואי אינם נותנים לי את ההרגשה הטבעית שלי שזה מפריע לי מאוד .
אודה מאוד על תשובתך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה. תודה
רועי30/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליעד
ד''ר ערן ואדים הראל30/06/2009ע"פ האבחנה שציינת ותאורך אתה סובל ממחלה שיש בה צורך בטיפול ארוך טווח. הפסקת הטיפול יכולה להחריף את המצב. כפי שציינת טיפול נכון יכול לאפשר לך חיים טובים ומאושרים. היוועץ ברופא המטפל שלך. לדעתי הפסקת הטיפול הינה טעות מבחינתך אך אין לי מספיק פרטים וזה אינו המקום לייעץ בהחלטה זו.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)