מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאניה דיפרסיהאורטל תור29/06/2009
לאחרונה התפרצה המחלה מאניה דיפרסיה אצל חבר שלי שהיינו קרובים לחתונה. היו לו שני התפרצויות בפעם הראשונה היה מאושפז שבוע, לקח תרופות במשך 7 חודשים וכשהפסיק זה חזר. כיום לאחר ההתפרצות השנייה הוא מודע ומשלים עם המחלה ולא רוצה להפסיק לקחת את התרופות. הוא מטפל בעצמו ורוצה לחיות חיים רגילים. הוא משתמש בליתיום הייתי רוצה לדעת אם ליתיום גורם לאימפונציה והאם המחלה עוברת בגנים ואם בא בחשבון לקחת את הסיכון שאם הוא לא יפסיק את הכדורים זה לא יחזור לו. אודה לתשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאניה דיפרסיה
ד''ר אירנה נתנאל30/06/2009אורטל שלום,
אני מצרפת כתבה על מניה דיפרסיה. ידוע שהקפדה על טיפול תרופתי באופן מתמיד ופסיכותרפיה מונעים הופעת המחלה לתקופות של מינימום 3-4 שנים. מתוך הניסיון הקליני והמחקרי אנשים עם מחלה זו מנהלים חיים רגילים לחלוטין, טובים ואיכותיים: משפחה, זוגיות, ילדים, חברים, עבודה, לימודים וכו'.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8517
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאניה דיפרסיה
אורטל תור30/06/2009מה זה אומר שמ4 שנים ומעלה יכולה להתפרץ המחלה גם עם הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאניה דיפרסיה
ד''ר אירנה נתנאל30/06/2009עלולים להופיע סימפטומים דיכאוניים או מאניים אבל כאשר האדם נמצא במעקב / בטיפול יש לו כלים המאפשרים זיהוי מוקדם ושליטה על הסימפטומים. זיהוי של הסימנים המקדימים מאפשר שליטה ומניעה של גלים חוזרים של דיכאון או של מאניה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאניה דיפרסיה
אורטל תור01/07/2009יש לי החלטה מאוד קשה האם להתחתן איתו או לא, אני מפחדת שכשיגיע גל הוא יכול לפגוע בעצמו בילדים ובי האם ישנה אפשרות לקבוע פגישת התייעצות על מנת לדעת את כל הסיכונים הכרוכים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאניה דיפרסיה
ד''ר אירנה נתנאל01/07/2009נשמח לעזור לך.
תצרי קשר עם מיינד קליניק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי אני יגיד לך ככה בקיצור ולעניין
יוני01/07/2009חבר שלך נפל קורבן לידיים של הפסיכיאטרים. הם האכילו אותו סרטים כאילו שיש לו "הפרעת בלה בלה בלה" (משהו דימיוני ומומצא שקיים רק במוח המעוות שלהם) ושייקח את הסמים הפסיכיאטריים שלהם. את חייבת להבין שאין לו מאניה דיפרסיה, אין בכלל דבר כזה, זה המצאה! פסיכיאטרים ישבו והמציאו "מחלה"! תארי לך שמישהו יישב וימציא סרטן!
הסמים הפסיכיאטריים שלהם נועדו לטמטם את בעלך עוד יותר אני יכול להבטיח לך בוודאות שבעלך נמצא כרגע בצניחה חופשית במהירות מסחררת מבחינת החיים שלווהגורם לכך זה ההתערבות הפסיכיאטרית המזיקה. הפסיכיאטרים ידרדרו אותו עד למצב שהוא יהיה מאושפז או יתלה את עצמו או יהיה פושע אלים או יהיה טמבל גמור יותר מתרנגול שיכור. צר לי עליך ועליו אבל בעלך ככל הנראה לא עומד להשתקם. ברגע שהוא נפל לידיים של הפסיכיאטרים והתחיל עם הכדורים נגמר לו הסיפור הוא מתמכר אליהם וברגע שהוא מפסיק יש לו קריזים כמו לנרקומן בגמילה ואפילו יותר גרוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)