שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    תמר
    01/07/2009

שלום רב,
    ברצוני לבקש עצה לגבי העניין הבא:
    כבר מזה שנתיים שאני מטופלת ב"קוקטייל" התרופות הבא:
    300 מ"ג אפקסור, 200 מ"ג טופמקס, 1 מ"ג רספרדל ביום.
    לאחרונה התווסף לו גם כדור וולבוטרין ליום. (אכן המצב קשה..)
    ברור לי כי אלו מינונים גבוהים בהחלט, ואולי אף שנויים במחלוקת,
    אך הם בהחלט העבירו אותי זמנים קשים, ובעיניי כך צריך למדוד את הדברים.
    אם כן, בעייתי היא להלן: מאז תחילת נטילתם של הכדורים, החלו תופעות של עוררות יתר,
    קשיים בשינה, וחרדות מטרידות לצוץ להן. כנראה שכל כך נהניתי משאר יתרונותיו של הטיפול,
    כך שהצלחתי להעלים עין מתופעות הלוואי המטרידות.
    אך כיום, עם חלוף החודשים, עליי להודות כי אני עייפה ולאה מן ההתמודדות עם תופעות הלוואי שציינתי. זהו מאבק יומיומי מתיש, אשר נותן בי אותותיו.
    ברור לי לחלוטין כי העניין דורש התייעצות רצינית עם פסיכיאטר, וכי לא מן האינטרנט תבוא הישועה.
    אך בשל העובדה שאני עוזבת את הפסיכיאטר הנוכחי, ומנסה ליצור קשר עם רופא חדש, אשמח ביינתים לקבל ייעוץ כללי..רק בשביל להשקיט מעט את הנפש.
    ברצוני לציין כי עלו בראשי כמה רעיונות: אולי כמות האפקסור גבוהה מדיי ועל כן גורמת לעוררות יתר, אולי יש צורך לנסות תכשיר אחר כגון ציפרלקס..

בכל מקרה, אשמח מאוד לשמוע איזושהי הכוונה, או סתם רעיון כללי לגבי העניין...

תודה רבה מראש,
    תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/07/2009

תמר שלום,

לצערי, בלתי אפשרי להמליץ על תרופות דרך הפורום. הרופא המטפל נותן את הטיפול התרופתי על סמך ההתרשמות וההכרות איתך ועם מצבך הנפשי. הוא לוקח בחשבון גורמים רבים, כמו ההיסטוריה הטיפולית שלך, מה בעבר עזר ומה לא וכו'. לכן, על השינויים התרופתיים יכול להמליץ רק הרופא המטפל. אם הרופא שלך לא מצליח להתאים לך את התרופות שיעזרו לך, את יכולה לפנות לחוות דעת שניה לרופא אחר.

תרגישי טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו