עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    מיטל
    25/08/2007

לד"ר שלום רב,
    שמי מיטל ואני כבר 10שנים מטופלת בפקסט {לא רצןף} לפני כ4 שנים ילדתי את בני הבכור ובהריון שלו לקחתי את הכדור וברוך השם הכול עבר בשלום לפני כ8 חודשיים ילדתי את בתי ובהריון שלה לקחתי רק משבוע 20 וסבלתי נורא היה לי קשה נורא היו לי חרדות קשות מאוד לפני כחודש גיליתי שאני בהריון וישר הפסקתי את הכדור ומאז אני בחרדות איומות אני בוכה בלי סוף מפחדת להישאר לבד בקיצור כמו בתוך סיוט שאני מתה להיתעורר ממנו אני ממש לא יודעת מה לעשות אמרו לי שהכדור הזה רק בשליש השני מומלץ ועד אז מה יהיה כואב לי להוריד את הילד בסך הכול אני אמא מדהימה שיש לה סבלנות והכול ומה שחשוב לי זה רק הילדים אני מתה להיתפטר מי זה ואני לא מצליחה שאלתי היא אני גרה באילת יש איזה מטפל שאתם מכירים פה שיכול לעזור לי בבקשה אני מתחננת לעזרה כי מי שנתן לי את הכדור זה רופא משפחה וחוץ ממרשם הוא לא עושה כלום בבקשה עזרה תודה מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

25/08/2007

למיטל שלום.
    לקיחת פקסט בהריון לא ממש מומלץ אבל ניתן לעשות זאת כאשר הצורך הוא גדול. אני מציעה שתתקשרי למכון הטרטולוגי בבית החולים הדסה בעין כרם. שם תקבלי הסבר מדעי יותר מה ניתן לעשות בהריון. עד כמה שידוע לי קופות החולים מביאות לאילת פסיכיאטרים. תבדקי. חבל שתסבלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו