מאניה דיפרסיהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאניה דיפרסיהה
    ג'וג'ום
    01/07/2009

שלום
    רציתי לברר האם עישון חשיש אצל בנאדם שמטופל בליתיום מסוכן ?
    ואם כן למה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאניה דיפרסיהה

הוספת תגובה

• ליתיום הוא רעל פסיכיאטרי שנועד

יוני
    01/07/2009

לשמור שהגוף שלך ימשיך לכאוב וכדי שתמשיך לממן אותם ואת חברות התרופות שדואגות להעלים באופן פושע את תופעות הלוואי והנזקים הקשים של הסמים הפסיכיאטריים.

הם שולטים עליך באמצעות סמים קשים שמשנים את החשיבה וההתנהגות ומורידים אותך לרמה של עבד כנוע וצייתן שבנקישת אצבע אתה מתייצב לקבל את מכת החשמל הבאה.

זוהי אסטרטגיה מלחמתית אגב, להחדיר כמויות של סמים למדינה ואז להרוס אותה ולהשתלט עליה אחרי שהאנשים כבר נדפקו לגמרי, תראה מה עושים השכנים שלנו הערבים. למה אתם חושב הם מחדירים סמים למדינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

ג'וג'ום
    02/07/2009

אם אני יפסיק את הליתיום אני יקבל עוד התקף שאני אולי לא יצא ממנו וזה מסוכן ככה הבנתי...

אפשר בבקשה תשובה האם עישון חשיש אצל בנאדם שיש לו מניה דפרסיה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק. דמך בראשך אם תמשיך ודמך

יוני
    02/07/2009

בראשך אם תפסיק. בגלל שהגוף כבר מכור לכדור ברגע שתפסיק הוא יתחיל להשתולל עליך. יש מאמרים באינטרנט איך אפשר להיגמל מסמים פסיכיאטריים. מה אתה מחליט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו