במשך תקופה של שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במשך תקופה של שנים
    שילה
    02/07/2009

אני מנסה לטפל בדיכאון גם בטיפול תרופתי , היו מס ניסיונות שכללו -לוסטרל לא עזר כנ"ל פרוזק,
    ואיקסל,היו תקופות שהזייבן עזר אך אני נוטלת 300 מ"ג והוא לא מורגש כמו בעבר
    חשוב לי לומר שאני ADHD אשר מטופלת בהצלחה בקונצרטה ורטלין, אני גם סובלת ממצבי רוח ויש מצב שחרדתית יותר מהנורמלי,
    אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי אך מרגישה צורך לשלב תרופתי(בהמלצת הרופא כמובן ואינני יודעת מה אוכל עודלנסות לאחר ניסיון כושל -קשה לי להמשיך יום ועוד יום במקום הנמוך הזה,
    איזה כיוון של תרופה עוד יכול לעזור לי לדעתך? רק חשוב לומר גם שפחד גדול עבורי זה לקחת תרופה שגורמת בתופעת הלוואי שלה להשמנה /הגברת תאבון

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במשך תקופה של שנים

הוספת תגובה

• יוני אנטי

שילה
    03/07/2009

יוני
    אני לא יודעת בשם מי אתה מדבר מאיפה האבחנות שלך "

עוד לא נפל לך האסימון שהחיים שלך בחרא בגלל כל הפסיכיאטרים שסיממו אותך בכל הסמים הפסיכיאטריים שלהם? ועכשיו את פשוט מתחילה לאכול את כל הרשימה הארוכה של התופעות לוואי שהם דאגו כל כך יפה להסתיר אותם ממך. בתיאבון!
    אני לא חושבת שהפסיכיאטרים סיממו אותי אני פניתי לאן שפניתי ואני זו שרצתה להתחיל טיפול תרופתי אף אחד לא הכריח והתופעות לוואי מוכרות לכולנו אין אני שואלת עליהן אני לא חושבת שתוגבתך עוזרת לי אני שואלת בפורום ואתה מגיב בלי בעצם לתת לי פתרון אז מה כל הרעיון מאחורי התגובות שלך ? אולי תגיד אם נפגעת אישית מפסיכיאטרים או כדורים .? כל האנטי הזה בטח לא בלי התנסות לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    04/07/2009

שילה שלום,

במקרים של דיכאון עמיד לתרופות ניתן לבדוק אפשרות של שילוב תרופות וטיפולים לא תרופתיים (גרייה מגנטית למוח TMS, נזעי חשמל ECT).

מידע נוסף על TMS ניתן לקרוא בכתבה:

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7705

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו