מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניסיון התאבדות שהסתיים באלימות מצדשי05/07/2009
שלום רב ,
בשבוע שעבר החלטתי לסיים את תפקידי בחיי באמצעות שתיית 24 כדורי קלונקס .
מד"א פינו אותי לרמבם ושם הותקפתי קשות ואף נעצרתי לאחר שהתנהגתי שלא לפי מיטב שיפוטי ואויפי .
פסיכיאטר תורן שנכח אף נכח וצפה ולא הושיט לי עזרה ואף המליץ לעצור אותי וזאת ללא קבלת טיפול משום סוג שהוא .
מה עושים ? המלצות ישמיות למעוטי יכולת כלכלית .
תודה מראש
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעבר הייתי אובדנית
אלישבע05/07/2009בן אדם אובדני צריך לא רק טיפול נקודתי, אלא שינוי מהותי באורח חייו.
לגבי טיפול פסיכיאטרי - אני לא פסיכיאטרית. אבל אם הפסיכיאטר שם לא טיפל בך, אז תנסה פסיכיאטר אחר. גם אני טופלתי פעם על ידי פסיכיאטר שעבר בצורה מאוד שיטחית ותחת הטיפול שלו ניסיתי להתאבד כי הוא לא הגיב לסבל שלי והוא נתן לי להאמין שאין דרך לעזור לי. אחר כך טופלתי על ידי אחר, וזה שינה את כל חיי.
לגבי שינוי מהותי בחיים, זה מתחיל בתפיסה. אם ניסית להתאבד, אז יש לך בעיה בפרופורציות. שום דבר שקורה בחיים לא שווה את החיים עצמם. בוודאי יש לך דברים בחיים שעושים אותך אומלל. אבל זה ניתן לתיקון וכדאי שתקדיש זמן לתיקון מה שצריך לתקן. החיים הם קסומים אם נותנים להם להיות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)