ניסיון התאבדות שהסתיים באלימות מצד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון התאבדות שהסתיים באלימות מצד
    שי
    05/07/2009

שלום רב ,

בשבוע שעבר החלטתי לסיים את תפקידי בחיי באמצעות שתיית 24 כדורי קלונקס .
    מד"א פינו אותי לרמבם ושם הותקפתי קשות ואף נעצרתי לאחר שהתנהגתי שלא לפי מיטב שיפוטי ואויפי .
    פסיכיאטר תורן שנכח אף נכח וצפה ולא הושיט לי עזרה ואף המליץ לעצור אותי וזאת ללא קבלת טיפול משום סוג שהוא .

מה עושים ? המלצות ישמיות למעוטי יכולת כלכלית .

תודה מראש
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעבר הייתי אובדנית

אלישבע
    05/07/2009

בן אדם אובדני צריך לא רק טיפול נקודתי, אלא שינוי מהותי באורח חייו.
    לגבי טיפול פסיכיאטרי - אני לא פסיכיאטרית. אבל אם הפסיכיאטר שם לא טיפל בך, אז תנסה פסיכיאטר אחר. גם אני טופלתי פעם על ידי פסיכיאטר שעבר בצורה מאוד שיטחית ותחת הטיפול שלו ניסיתי להתאבד כי הוא לא הגיב לסבל שלי והוא נתן לי להאמין שאין דרך לעזור לי. אחר כך טופלתי על ידי אחר, וזה שינה את כל חיי.
    לגבי שינוי מהותי בחיים, זה מתחיל בתפיסה. אם ניסית להתאבד, אז יש לך בעיה בפרופורציות. שום דבר שקורה בחיים לא שווה את החיים עצמם. בוודאי יש לך דברים בחיים שעושים אותך אומלל. אבל זה ניתן לתיקון וכדאי שתקדיש זמן לתיקון מה שצריך לתקן. החיים הם קסומים אם נותנים להם להיות כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו