מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היתמכרותיבגני07/07/2009
שלום לכם אני בן 25+
לפני כמה חודשיים אני היתחלתי לקבל צ'פרלקס 10 מ"ג אבל לפני כמה זמן אני קבלתי העליה 20 מ"ג כנ"ל יש לי בעיות שינה מאזה צ'פרלקס ואני לפני כמה זמן מפסיכיאטרית שלי כדורי שינה אבל אני מפחד להתמכר עליהם אך אני יכול לא להתמכר אליהם כי אני לא רוצה ואני ובן 25
כדורים טבעיים בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני
יבגני08/07/2009קודם כל אתה לא יודע על מה אתה מדבר ואתה לא יודע לאזה מצב אני הגעתי לפני שאני הגעתי לפסיכיאטרית וקודם כל היא פרטית ואני לא הולך לטיפול ציבורי בנתיים
והיא פסיכיאטרית בכירות בתחום שלה
והיא אכן עזרה לי אם צ'פרלקס ועוד דברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבגני, האם אוכל לקבל את המייל שלך
גבריאל08/07/2009אני מחפשת המלצה לפסיכיאטרית פרטית,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתמכרות
ד''ר אירנה נתנאל10/07/2009יבגני שלום,
צפרלקס, תרופה שמיועדת לטיפול ארוך טווח. ניתן ליטול אותו במשך שנים ללא שום סכנה של התמכרות. חשוב להקפיד לקחת את הכדור כמה שיותר מוקדם בבוקר כי זהו כדור מעורר ונטילה מאוחרת משפיעה על חוסר יכולת להירדם.
תרגיש טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)