חרדת טיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת טיסה
    יעלי
    12/07/2009

שלום,
    שמי יעל בת 40 . אני אמורה לטוס בעוד שבועיים . יש לי חרדת טיסה וחרדה ממקומות סגורים ופתוחים. הרופא המליץ לי ליטול לפני הטיסה אלפרליד 0.25 מג'. אני נוטלת כל בוקר כדור נורמיטן ללחץ דם. האם ניתן לקחת את 2 הכדורים ללא כל נזק? האם התרופה אלפרליד ממכרת או יש לה תופעות לוואי? על מה אתה ממליץ ?

בברכה ותודה מראש

יעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת טיסה

הוספת תגובה

• חרדת טיסה

ד''ר אירנה נתנאל
    12/07/2009

יעל שלום,

אין שום בעיה לקחת 2 כדורים של אלפרליד. כדאי לקחת קודם כל אחד ואם תוך כחצי שעה לא תורגש הקלה ניתן ליטול עוד כדור. בשימוש נקודתי אין סכנה של התמכרות. הסכנה קיימת בשימוש לא מבוקר ובטיפול ממושך. כי לאורך הזמן השפעת התרופה פוחתת. בנוסף, אני מאוד ממליצה ללמוד טכניקות הרפיה (שרירים, נשימות), גם ביופידבק יכול לעזור מאוד.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    טיסה נעימה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה

יעל
    12/07/2009

אם אני נוטלת נורמיטן זה לא יגרע אם אטול את האלפרליד? אין בזה סכנה?

שוב תודה על התשובה המקצועית

יעלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

ד''ר אירנה נתנאל
    13/07/2009

לצערי אני לא יודעת. אני לא רופאה. כדאי שתתיעצי עם הרופא המטפל או רופא משפחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו