שאלה ליפניי הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ליפניי הריון
    אלמונית
    27/08/2007

שלום אני שותה ציפרלקס שנה וחצי , ובחצי שנה האחרונה חצי כדור אני מרגישה מצויין אין לי פחד מיכלום אני יודעת להיתמודד עם התקף חרדה שבא לעיתים רחוקות ושמאז הטיפול גם לא עבר לי .אבל אני לא מפחדת מימנו עם הציפרלקס למדתי לא לפחד מההתקף חרדה . השאלה שלי היא אני אמא לשתיי בנות אני רוצה עוד הריון . האם ההתקף חרדה שיש מידיי פעם עלול להזיק בהריון .ואם ביכלל אני יכולה עוד הריון בשלב הזה של החיים אולי לידחות קצת את המחשבה על עוד הריון או שאין בעיה .תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ליפניי הריון

הוספת תגובה

• תשובה לאלמונית

ד''ר ערן ואדים הראל
    30/08/2007

תכנון הריון תחת טיפול בתרופות פסיכואקויביות הינו מצב אשר דורש מחשבה ושיקול דעת. ישנן תרופות אשר נחשבות בטוחות יחסית במהלך הריון ומנגד ישנן כאלו אשר אינן מומלצות. השיקולים שמובאים בחשבון כשהחלטה כזו עומדת על הפרק הם הסיכון שקיים בטיפול התרופתי אל מול התועלת. לא ידוע על קשר ישיר וחד משמעי בין התקפי חרדה לסיבוכים במהלך הריון אם כי מתח וחרדה במהלך הריון אשר מתבטא בסימפטומים גופניים יכול להחמיר סיכונים קיימים. על כן מומלץ להתייעץ ברופא המטפל כשמתכננים הריון ולהתאים טיפול שיהיה מספק ויקטין את הסיכונים.
    בהצלחה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו