מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםי15/07/2009
שלום,
אני בחורה בת 24 בריאה בד"כ. בשנים האחרונות קורה לי דבר מוזר מאד, לעיתים אני מרגישה צורך עז כשאני יושבת או שוכבת על הגב, להניח יד, שמיכה או כל דבר על החזה. אני לא מרגישה כל כאב רק צורך לצחוק או לבכות בלי קשר למה שקורה מסביבי, הצורך בדרך כלל נפסק לאחר שאני מניחה משהו.
לאחרונה התופעה הזו התפתחה קצת. היום לדוגמא, בזמן שתליתי כביסה, הרגשתי לפתע שאני לא יכולה לעמוד, בגלל אותה הרגשה מוזרה, מיד נשכבתי ובמשך רבע שעה בכיתי תוך כדי הנחת ידי על החזה... עד שזה חלף והמשכתי ביום שלי. פעם קודמת שקרה משו דומה, אך פחות חמור, הייתה כאשר ניסיתי ללמוד למבחן ולא הצלחתי לשבת בגלל ההרגשה המוזרה הזו.
יש לציין, שאני נמצאת עכשיו בתקופת מבחנים מלחיצה למדי, האם ייתכן שזו הסיבה? אני יודעת שזה מוזר ולא נורמלי. שאלתי האם זה קשור לבריאות הנפש?
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר מוזר מאד
ד''ר אירנה נתנאל20/07/2009שלום לך,
כדי להבין מה קורה לך וממה זה נובע נדרש אבחון מקצועי ומעמיק. אני ממליצה לך לפנות להתיעצות אצל פסיכיאטר.
תודה על פנייתך לפורום,
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)