מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום! עזרהעדינה23/07/2009
שמי עדינה בת 18 וחצי, אני סובלת מ ocd ברמה חמורה ומהפרעת אישיות גבולית.
לפני כשנה היו לי טקסים וכרגע אין לי, הייתי מטופלת בסימבאלה, ציפרלקס, וריספרדל.
והחרדות נירגעו.
כיום אני מטופלת ב30 מג' ציפרלקס ו 1 מג' ריספרדל.
אין לי טקסים אני חושבת, יש לי אובססיה להיתייעץ עם אנשים כל הזמן, אולי זה הטקס?
אני מאז ומתמיד הייתי ילדה עדינה ורגישה ועברתי סוג של התעללות נפשית בבתי הספר, לא הייתי ילדה מקובלת ודי הייתי "הבדיחה" של הכיתה. יכול להיות שזה קשור?
אני כיום משלבת טיפול קוגנטיבי, ללא טיפול התנהגותי.
אבל טיפול זה יועיל רק ל ocd, הבנתי שמה שיכול לעזור להפרעת אישיות גבולית זה פסיכותרפיה.
מה המלצתך?
והאם כדאי להתחיל את שניהם בו-זמנית, או לסיים אחד ולהתחיל עם השני?
האבחנה של הפסיכיאטר בכמה מילים היא -
הפרעת חרדה ocd חמור עם היעדר תובנה
הפרעת אישיות גבולית
התקפי פניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ocd
ד''ר אירנה נתנאל24/07/2009עדינה שלום,
כדי להחליט על דרך טיפול, מטרות, מה קודם ומה אחרכך נדרשת הכרות איתך ועם מצבך. את יכולה להפנות את השאלות למטפל ולפסיכיאטר שלך. הם אלה שצריכים להחליט כיצד ניתן לעזור לך בצורה הכי טובה והכי יעילה. הם צריכים לבנות לך תוכנית טיפולים.
בהצלחה בהמשך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)