ציפרמיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרמיל
    מיה
    23/07/2009

פסיכיאטרית בקופת חולים אבחנה אותי כדיסתימית, אתמול הייתי אצל מישהוא אחר מהקופה והוא טען שאני לא, אלה חרדתית ורשם לי ציפרמיל. איך הכדור הזה? והאם אתה מכיר פסיכיאטר פרטי שלוקח מחיר זול שאוכל לעשות איבחון כמו שצריך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרמיל

הוספת תגובה

• ציפרמיל

ד''ר אירנה נתנאל
    24/07/2009

מיה שלום,

ציפרמיל היא תרופה נוגדת דיכאון ממשפחת חוסמי ספיגה חוזרת של סרוטונין (SSRI). שימושים נוספים לתרופה זו כוללים: טיפול בהפרעה כפייתית (obsessive-copulsive disorder), בהפרעת חרדה (panic disorder), ובתסמונת קדם וסתית. תופעות הלוואי העיקריות של כוללות בחילה, כאב ראש, יובש בפה, ירידה או עלייה בתיאבון, וקשיי שינה.
    ההשפעה מורגשת במלואה לאחר שבועיים עד 4 שבועות על המינון הטיפולי. במידה וכעבור כחודש לא תרגישי שיפור כדאי לפנות שוב לרופא.
    ניתן לקחת עם או בלי אוכל. מומלץ להימנע משתיית מיץ אשכוליות. במקרה של יובש בפה, מומלץ למצוץ סוכריה ללא סוכר, או להרבות בשתייה.

תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו