מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אממיבגני30/07/2009
שלום לכם אני בן 25
כיום אני מקבל ריטלין 40 מ"ג ביום בעת לימודים ביום שאני לא לומד 20 מ"ג
וכנ"ל צ'פרלקס 20 מ"ג
בעקבות של קבלת צ'פרלקס נהיו לי בעיוות שינה ואני עכשיו מקבל כדורי שינה מאוד קלים
וטבעיים
ואני הייתי רוצה לדעת אם אני ירצה להפסיק את כל תרופות ביום אם אחד אם זה אהייה בסדר או שאני אהייה אמור לעשות את זה בהדרגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת תרופות
ד''ר אירנה נתנאל30/07/2009יבגני שלום,
קשיי שינה הינה תופעת לוואי מוכרת ושכיחה של ציפרלקס. כדי להקטין הפרעות שינה כדאי ליטול את הכדור מוקדם בבוקר. לא מומלץ להפסיק תרופות על דעת עצמך. כשתרצה להפסיק. תתיעץ עם הרופא המטפל שלך ותשקלו את עניניין ביחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
יבגני31/07/2009את המינון שלי אני בעיקרון לוקח אותה בבוקר ממש אבל עדיין לפעמיים שאני לוקח ריטלין כמה זמן לפני יציאה לעבודה כדי שאהייה יותר מרוכז
עכשיו אני הייתי רוצה לדעת האם אני לוקח 40 מ"ג ביום שאני לומד ואני בן 25+ משקל 100
האם המינון הוא תקין אבל את המינון הזה אני לוקח על דעת העצמי כי מינון יותר נמוך הוא לא עוזר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
יבגני05/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)