אממ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אממ
    יבגני
    30/07/2009

שלום לכם אני בן 25
    כיום אני מקבל ריטלין 40 מ"ג ביום בעת לימודים ביום שאני לא לומד 20 מ"ג
    וכנ"ל צ'פרלקס 20 מ"ג

בעקבות של קבלת צ'פרלקס נהיו לי בעיוות שינה ואני עכשיו מקבל כדורי שינה מאוד קלים
    וטבעיים
    ואני הייתי רוצה לדעת אם אני ירצה להפסיק את כל תרופות ביום אם אחד אם זה אהייה בסדר או שאני אהייה אמור לעשות את זה בהדרגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אממ

הוספת תגובה

• הפסקת תרופות

ד''ר אירנה נתנאל
    30/07/2009

יבגני שלום,

קשיי שינה הינה תופעת לוואי מוכרת ושכיחה של ציפרלקס. כדי להקטין הפרעות שינה כדאי ליטול את הכדור מוקדם בבוקר. לא מומלץ להפסיק תרופות על דעת עצמך. כשתרצה להפסיק. תתיעץ עם הרופא המטפל שלך ותשקלו את עניניין ביחד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון

יבגני
    31/07/2009

את המינון שלי אני בעיקרון לוקח אותה בבוקר ממש אבל עדיין לפעמיים שאני לוקח ריטלין כמה זמן לפני יציאה לעבודה כדי שאהייה יותר מרוכז

עכשיו אני הייתי רוצה לדעת האם אני לוקח 40 מ"ג ביום שאני לומד ואני בן 25+ משקל 100
    האם המינון הוא תקין אבל את המינון הזה אני לוקח על דעת העצמי כי מינון יותר נמוך הוא לא עוזר לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ

יבגני
    05/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו