מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תרופתישירן03/08/2009
אני כבר כמה זמן מתלבטת בשאלה אם להתחיל טיפול תרופתי או לא
מצד אחד כן זה יכול לעזור מצד שני אני לא יכולה לנהל מעקב תרופות כל הזמן ולהתעסק בזה כל הזמן
ובכלל... מה תרופות נגד דיכאון באמצע החיים? הרופא שלי חושב שאם הוא ייתן לי משהו קל כמו ויפאקס זה יכול להסתדר לי אבל אני ממש לא יודעת אם זה הזמן להתחיל טיפול.. אני רק בת 26* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן
לילך06/08/2009אין גיל מתאים או לא מתאים להתחיל לקחת תרופות כאלו.
להיפך, אם באמת את סובלת מדיכאון כזה או אחר רצוי מאוד שתקחי את הטיפול שהרופא מציע לך ברצינות.
דיכאון שלא מטופל כראוי בתחילתו מסוגל להחמיר ואף יהיה קשה יותר לטפל בו בהמשך אם בכלל.
למיטב ידיעתי ויפאקס היא אכן תרופה "קלה" כשהמשתמע מכך הוא שחלק מתופעות הלוואי שלה מאוד נמוכות ביחס לתרופות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות...
שירן19/08/2009אני כבר די הגעתי להחלטה שאני הולכת על זה, אחרי שכנועים רבים מצד הרבה אנשים שזה יכול להועיל לי
וכנראה שאין באמת גיל לזה, לפחות לויפאקס הזה לא אמורות להיות תופעות לוואי של השמנה וירידה בחשק המיני שזה הדבר האחרון שאני וחבר שלי צריכים עכשיו
בכל מקרה, אני הולכת על זה...די! אני חייבת את זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
ד''ר אירנה נתנאל10/08/2009שירן שלום,
אני מצרפת לך כתבה שיכולה לעזור לך בקבלת החלטה:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6148
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)