טיפול תרופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופתי
    שירן
    03/08/2009

אני כבר כמה זמן מתלבטת בשאלה אם להתחיל טיפול תרופתי או לא
    מצד אחד כן זה יכול לעזור מצד שני אני לא יכולה לנהל מעקב תרופות כל הזמן ולהתעסק בזה כל הזמן
    ובכלל... מה תרופות נגד דיכאון באמצע החיים? הרופא שלי חושב שאם הוא ייתן לי משהו קל כמו ויפאקס זה יכול להסתדר לי אבל אני ממש לא יודעת אם זה הזמן להתחיל טיפול.. אני רק בת 26

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול תרופתי

הוספת תגובה

• לשירן

לילך
    06/08/2009

אין גיל מתאים או לא מתאים להתחיל לקחת תרופות כאלו.
    להיפך, אם באמת את סובלת מדיכאון כזה או אחר רצוי מאוד שתקחי את הטיפול שהרופא מציע לך ברצינות.
    דיכאון שלא מטופל כראוי בתחילתו מסוגל להחמיר ואף יהיה קשה יותר לטפל בו בהמשך אם בכלל.
    למיטב ידיעתי ויפאקס היא אכן תרופה "קלה" כשהמשתמע מכך הוא שחלק מתופעות הלוואי שלה מאוד נמוכות ביחס לתרופות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות...

שירן
    19/08/2009

אני כבר די הגעתי להחלטה שאני הולכת על זה, אחרי שכנועים רבים מצד הרבה אנשים שזה יכול להועיל לי
    וכנראה שאין באמת גיל לזה, לפחות לויפאקס הזה לא אמורות להיות תופעות לוואי של השמנה וירידה בחשק המיני שזה הדבר האחרון שאני וחבר שלי צריכים עכשיו
    בכל מקרה, אני הולכת על זה...די! אני חייבת את זה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי

ד''ר אירנה נתנאל
    10/08/2009

שירן שלום,

אני מצרפת לך כתבה שיכולה לעזור לך בקבלת החלטה:

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6148

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו