חרדה בלתי טיפוסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בלתי טיפוסית
    דרור
    03/08/2009

שלום רב שמי דרור
    הנני סובל "מחרדה בלתי טיפוסית" ומטופל מזה כ 4 שנים ברסיטל בהצלחה.
    לאחרונה עצהתי לעשות חשבון נפש בנוגע למצב ואפקטיביות הטיפול והעלתי כמה נושאים שמפריעים לי.
    1-אני מרגיש שלמראת שהתרופה עוזרת לי אני לא מקבל את מלוא הסיוע ותמיד חש בחוסר כוח נפשי ופחדי התמודדות המלווים במועקה תמידית.כאילו שהכדור לא עוזר במאת האחוזים.
    2-אני חש באופן תמידי בעייפות וצורך לישון. למראת היותי אדם תוסס פעלתן ובעל מוטיבציה גבוהה אני חש שבשנים האחרונות אני במצב"כבוי" חסר מוטיבציה,ונטול חשק ומצב רוח לפעילויותשונות.
    3-מאז תחילת נתילת התרופה עליתי בכ 30 ק"ג.
    4-אני מתקשה ללמוד(לקוי למידה)וסובל מקשיי ריכוז חריפים יותר.

בייעוץ עם פסיכיאטרית הומלו לי כמה אופציות.
    1-להגדיל את המינון של הרסיטל ולשלב טיפול פסיכולוגי.
    2-להחליף את הרסיטל בויפקס במינון התחלתי של כ 150 מ"ג.
    3-להחליף את הרסיטל בוולבטרין(זייבן).

אבקש לקבל חוות דעתכם המקצועית והשוואת האפקטיביות האופצינלית לבעיות בהם נקבתי.

תודה רבה טרופ דרור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בלתי טיפוסית

הוספת תגובה

• חרדה בלתי טיפוסית

ד''ר אירנה נתנאל
    04/08/2009

דרור שלום,

לגבי הטיפול התרופתי כדאי לחשוב יחד עם הרופאה המטפלת שמכירה אותך ואת מצבך. באופן כללי מאוד מומלץ לשלב תרופות עם פסיכותרפיה. זאת גישה מאוד אפקטיבית שהוכיחה את עצמה מבחינה קלינית ומחקרית. בדרך כלל הנטיה היא קודם כל לעלות את המינון של התרופות ולהמתין כחודש. במידה ואין עדיין שינוי אפשר לשקול שינוי תרופתי או להוסיף תרופה אחרת שתתגבר את התרופה הקיימת. תצמד להמלצות הרופאה!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו