עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    דניאל
    05/08/2009

השתחררתי מהצבא אחרי שרות של 5 שנים (3 חובה ועוד שנתיים קבע) היה לי מאוד טוב שם אבל תקופת הקבע שלי תמה ונאלצו לשחרר אותי
    אני רואה חברים שמשתחררים רוצים לנסוע ,לטייל לעשות כסף ואני ממש לא מרגיש ככה אני כל הזמן יושב בבית ואין לי חשק לכלום למצוא עבודה עכשיו נראה לי כמו רעיון ממש לא נעים
    מה אני יכול לעשות? האם אני בדיכאון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר אירנה נתנאל
    05/08/2009

דניאל שלום,

הסתגלות לשינויים בחיים אף פעם לא קלים ולא פשוטים. זה הזמן לחשוב על הכיוון. מחשבות מסוג זה יכולים לעורר פחדים רבים, חרדות ואף להגיע לדיכאון. זה מצב טבעי מאוד. קח את הזמן. תנסה לארגן מחשבות לגבי ההמשך. תחשוב על כיוון של לימודים, עבודה, מקצוע וכו'. ניתן לעשות אבחון פסיכוטכני כדי לקבל כיוון איזה מקצוע מתאים לך.

מצרפת לך כתבה שתעזור לאיבחון עצמי של דיכאון:
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477

תרגיש טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ספק

לילך
    06/08/2009

שלעזוב 5 שנים של מקום מוכר שהיה אני מניחה כמו בית שני שלך ולא רק עבודה זה קשה. אין לך מושג איפה מתחילים וזה לגיטימי.
    זה גם בסדר לקחת ת'זמן כדי להתאפס ולהבין מה רוצים, לא צריך ישר לשעוט קדימה.
    יכול להיות שבמקביל כדאי להתייעץ עם רופא או פסיכולוג כדי לראות שבאמת הכל בסדר איתך ואין לך איזה דיכאון בהתהוות.
    בהצלחה באזרחות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם איזה רופא

דניאל
    09/08/2009

להתיעץ? אפשר פשוט ללכת לרופא משפחה או שצריך את כל הסיפור של פסיכולוג??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שכן

דניאל
    09/08/2009

אני חושב שאני בדיכאון לא יודע מה לעשות עם עצמי
    אני לא רוצה לחשוב על עבודה ולימודים לא חושב שזה משהו שאמצא את עצמי בו
    מה אני עושה?? למי לפנות? מה הטיפול??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדניאל

ד''ר אירנה נתנאל
    10/08/2009

דניאל שלום,

התיעצות עם איש מקצוע (פסיכולוג/ית או פסיכוטרפיסט/ית) יכולים לעזור לך לגבש כיוון. כאשר אתה עסוק בלחושב על מצבך מצב זה לא מביא אותך לפיתרון, הדבר רק מוריד מצב הרוח ומדרדר אותך. אתה מרגיש מדוכא וכתוצאה מכך לא מצליח לראות עתיד. נסה להעסיק את עצמך בפעילויות מהנות, להיפגש יותר עם חברים, פעילות גופנית, ספורט, ים, טיולים, אוכל טוב וכו' כל אלה ישפרו את הרגשתך.

תרגיש טוב,
    בהצלחה בהמשך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו