מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ב VIAPAXשי זיו08/08/2009
מזה מספר שנים אני סובל מחרדה, כאשר בשנה האחרונה (לאחר סיום לימודי האקדמיים) חלה החמרה משמעותית בעוצמתה.
מזה כשנה אני נמצא בטיפול פסיכולוגי (דינמי). חשוב לי לציין שמדובר בחרדה שקיימת כמעט כל הזמן ובשלב מסוים התמעטו מאוד הזמנים בהם איני בחרדה (או בדריכות לקרתה)
לפני כשבוע "נשברתי" והחלטתי להגיע אל פסיכיאטר ולהתחיל שימוש בתרופות.
חשוב לי לציין שכבר לפני השימוש בתרופה התחלתי להרגיש מעין ריחוף קבוע ותשישות מוזרה.
מזה כשבוע אני נוטל את התרופה ועדיין חש מעין "היי" לא ברור.
האם מדובר בתשישות כתוצאה מהחרדה המתמשכת?
הבנתי שהתרופה מתחילה להשפיע לאחר 3 שבועות בערך - האם עלי להיוועץ עם הרופא לפני כן?
בתודה מראש שי.
שם התרופה VIAPAX 75MG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריחוף קבוע ותשישות מוזרה
ד''ר אירנה נתנאל09/08/2009שי שלום,
ריחוף קבוע ותשישות מוזרה יכולים להיות סימפטומים של חרדה. תופעות לוואי עיקריות של VIAPAX כוללות בחילות, כאב ראש והפרעות בשינה. במידה ותופעות של תשתוש וריחוף יתגברו יש לפנות לרופא המטפל. במידה וכעבור כחודש על המינון הטיפולי של התרופה התופעות לא יפחתו כדאי שוב לפנות לרופא. בנוסף, חשוב לציין כי טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) קצר וממוקד מאוד יעיל בהתמודדות עם החרדות והתופעות שאתה מתאר.
תרגיש טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)