מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצוקה נפשיתרן02/09/2007
אחי בן 40 לאחר טיפול סרטני גר עם הורינו מיום היולדו ב8 שנים האחרונות מובטל וגר עם הורינו .לפני 5 שנים שמצב בריאות הורינו הדרדר הצעתי לו לאורך כל הדרך להכניס מטפלת ועזרה והוא סירב במשך שנים.בשנתים האחרונות הבחנתי שהוא הפך להיות טיפוס עצבני רגיש ומאוד ממורמר זה התחיל בניתוק הקשר בינו לחבריו הסתגרות בבית ויציאה לקניות בלבד ושעות ארוכות מאחורי המחשב וצפיה בסרטים.ומצבו לאחרונה החמיר ועבר לשלב של התפרצויות זעם קללות והאשמות של הסובבים אותו.מעבר לדאגה לשלומו אני מאוד מודאג לשלום הורי המבוגרים,אין ביכולתם לדאוג לעצמם וכל נסיון לשוחח איתו ולנסות לשכנעו בעזרה של מטפל נדחה על הסף.אין לדבר על מספר פעמים שפניתי אליו שינסה לקבל יעוץ פסיכולוגי וזה רק החמיר את מצב התקשורת בנינו והוא עבר להתקפה מילולית אגרסיבית עלי וזעם קללות ואיומים.השאלה מה אפשר לעשות על מנת לעזור לו ללא פניה ישירה שלי אליו .ולפתור את בעית ההורים שנתונים למרותו.אני מודה לכם מראש כל טוב והרבה בריאות לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לרן
ד''ר ערן ואדים הראל05/09/2007הייתי ממליץ לך להתייעץ עם רופא המשפחה בהנחה שהינו רופא המשפחה גם של אחיך וגם של ההורים. סביר להניח כי גם אחיך סובל מהמצב ולעיתים הצעה לעזרה של גורם חיצוני מתקבלת יותר מאשר פנייה מתוך המשפחה.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)