חזרה לציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לציפרלקס
    לימור
    12/08/2009

לפני שנתיים לאחד לידה חרדות ודיכאון קל לקחיתי ציפרלקס והוא מאוד מאוד עזר לי! לפני חודש עשיתי הפסקה הדרגתיתי לאחר חודש החלטתי לחזור לאור חזרת התסמינים הנני נוטלת כשבועיים כדור אחד ש ל 10 מ"ג התופעות לוואי עדיין קשות בחילות בבוקר חוסר תיאבון וזרמים בגוף ודפיקות לב הולמות שלא עושה לי חשק לכלום , מה שגיליתי לפני יומיים שאם אני לוקחת חצי קסנקס בבוקר התופעות נעלמות לגמרי ותפאום אני אוכלת ובנאדם חדש . כמה שאלות:

כמה זמן לחכות כדי לעלות במינון?

יכול להיות שמה שהשפיע לחלוטין קודם הפעם לא יעבוד?

כמה זמן אפשר לקחת קסנקס במקביל?

האם כבר הייתה צריכה להיות השפעה והאם זה שיש תופעות לוואי במשך שבועיים אומר שהתרופה עדיין לא עובדת עליי?
    לא ניסיתי בחיים שום תרופה אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לציפרלקס

הוספת תגובה

• חזרה לציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    13/08/2009

שרון שלום,

קודם כל חשוב לציין שנטילת התרופות חייבת להיות בפיקוח רפואי. עליה הדרגתית במינון התרופה מצמצמת תופעות לוואי. קלונקס אכן, מסייע למתן תופעות לוואי וכדאי להפסיק אותו כאשר הגוף מסתגל לציפרלקס. תוך כ 6 שבועות על המינון הטיפולי תופעות הלוואי אמורות לחלוף. ההשפעה החיובית של ציפרלקס מורגשת במלואה תוך 4-6 שבועות על המינון הטיפולי.

אני מאוד ממליצה לך לפנות לרופא המטפל ולא ליטול תרופות על דעת עצמך!

תרגישי טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נכון

ירון
    14/08/2009

המינון המקסימלי של אפקסור הוא 300 מג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו