לא זורקת כלום!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא זורקת כלום!!
    שרון
    13/08/2009

שלום . יש לי כמה שאלות אשמח אם אקבל תשובות כאן ואם לא אשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם המטפל.. חמתי לא זורקת כלום ממש כלום כולם יודעים שיש לה בעיה אך היא מסרבת לטפל בה .. אפרט קצת .הבית מלא עיתונים , אוכל ישן , גלילי ניר טואלט , אין כמעט מקום לעמוד על הריצפה .. בעלי ממש מוטד מהעיניין ממש חסר אונים בנוסף לכל הבית מן הסתם מלוכלךךך. תולכים גוקים!! כל פעם שמעירים לה היא מתחמקת מהתשובה .. היא אינה יכולה לארח אנשים חוץ מהילדים שגם ממעטים לבוא כי ממש לא נעים שם כל פעם לבדוק תאריכים על המוצרים והמטבח מטונףףף.. אני ממש רוצה לעזור לה!!! והילדים ובעלה לפי דעתי הרימו ידיים היא לא מוכנה ללכת לשום טיפול .. מה עושים???? המצב הולך ומחמיר היא לא זורקת כלום בנאדם שקונה קונה ולא זורק הכל מצטבר ויש ערמות בבית .... אשמח לכל תגובה בנושא..

אהה שחכתי לציין שהיא דור שני לניצולי שואה ואיכשהו זה אומר הרבה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא זורקת כלום!!

הוספת תגובה

• לא זורקת כלום

16/08/2009

לשרון שלום
    התיאור מתאים לתסמונת מוכרת שנקראת תסמונת כפייתית של אספנות (Hoarder) זו תמונת לא קלה לטיפול. יש צורך בבדיקה מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו