מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא זורקת כלום!!שרון13/08/2009
שלום . יש לי כמה שאלות אשמח אם אקבל תשובות כאן ואם לא אשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם המטפל.. חמתי לא זורקת כלום ממש כלום כולם יודעים שיש לה בעיה אך היא מסרבת לטפל בה .. אפרט קצת .הבית מלא עיתונים , אוכל ישן , גלילי ניר טואלט , אין כמעט מקום לעמוד על הריצפה .. בעלי ממש מוטד מהעיניין ממש חסר אונים בנוסף לכל הבית מן הסתם מלוכלךךך. תולכים גוקים!! כל פעם שמעירים לה היא מתחמקת מהתשובה .. היא אינה יכולה לארח אנשים חוץ מהילדים שגם ממעטים לבוא כי ממש לא נעים שם כל פעם לבדוק תאריכים על המוצרים והמטבח מטונףףף.. אני ממש רוצה לעזור לה!!! והילדים ובעלה לפי דעתי הרימו ידיים היא לא מוכנה ללכת לשום טיפול .. מה עושים???? המצב הולך ומחמיר היא לא זורקת כלום בנאדם שקונה קונה ולא זורק הכל מצטבר ויש ערמות בבית .... אשמח לכל תגובה בנושא..
אהה שחכתי לציין שהיא דור שני לניצולי שואה ואיכשהו זה אומר הרבה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא זורקת כלום
16/08/2009לשרון שלום
התיאור מתאים לתסמונת מוכרת שנקראת תסמונת כפייתית של אספנות (Hoarder) זו תמונת לא קלה לטיפול. יש צורך בבדיקה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)