טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי צבר אני בן 28 לפני כמה שנים התחלתי לקחת פבוקסיל פעם ביום ואחרי שנה החלפתי לסרנדה עד היום בעצם.את התרופה התחלתי לקחת ביעוץ של פסיכאטר וזה בגלל התקפי חרדה בזמן שאני אוכל אז לא הצלחתי להרים את המזלג.. ההתקפי חרדה עברו אני אוכל בלי פחד ליד אנשים,אבל אי שקט והתכנסות עצמית ואי חשק מיני זה מה שעכשיו אני מרגיש..עברתי קופת חולים ןאני צריך ללכת לרופא לבקש מרשם האם אני חייב ללכת לפסיכאטר או שהרופא משפחה יכול תת לי מרשם? האם כדאילי להחליף תרופה? האם יש תרופה ספציפית שעלי לבקש מהרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד