מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשיר16/08/2009
האם אפשר להשיג דרך קופת חולים כדורים פסיכיאטריים?
אני לא נמצאת כרגע בטיפול אבל הייתי מאושפזת באשפוז יום תל השומר, אז לקחתי בונסרין קלונקס פנרגן ולוריוון תקופה קצרה.
אני רוצה להתחיל לקחת שוב כדורים, הבעיה היא שאין לי כרגע איך לפנות לטיפול, מבחינת הרבה דברים. אבל אני סובלת מהפרעת אישיות גבולית, OCD והפרעת חרדה.
יש אפשרות לדבר עם רופא כללי ולקבל אפילו הפניה חד פעמית לפסיכיאטר ולקבל פשוט טיפול תרופתי?
למישהו יש מושג בנוסף כמה עולים כדורים בערך? (פשוט בזמן האשפוז נתנו חילקו לנו אותם במחלקה בימים מסוימים.)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול גם אם זה נורמלי שבגלל
שיר16/08/2009החרדות שיש לי, בחודש האחרון עלו ברמה מאוד גבוהה אני חווה התקפי חרדה אחרי שנים האמת שלא חוויתי. אני מפוחדת, אני רועדת, רוב היום כואב לי בחזה והדפיקות לב שלי מהירות מאוד, אני לא מצליחה לאכול שום דבר וגם כשאני אוכלת אני מקיאה, הנשימות שלי כבדות וקשה לי לתפקד.
הבעיה היא שזה לא עובר, זה מופיע כבר באופן כמעט יום יומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
16/08/2009לשיר שלום
כל התרופות שהזכרת נמצאים בקופת החולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום. ולגבי ההודעה השניה על החרדות
שיר16/08/2009האם זה נורמלי לסבול בצורה כזאת שהגוף מגיב בצורה פיזית לסימפטומים הנפשיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)