ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    מיכל
    17/08/2009

שלום!
    אני נוטלת כחודשיים ציפרלקס במינון 10 מ"ג לחרדות. התרופה מאוד מאוד עוזרת לי. הבעיה היא שהפסיכיאטר אמר לי לקחת אותה בבוקר, אבל היא גורמת לי לישנוניות ועייפות לאורך היום, גם אם אני ישנה 8-10 שעות בלילה!
    האם כדאי לי להעביר את לקיחת התרופה ללילה? או שאולי כך יעילות התרופה תפחת?
    אני לוקחת גם כל לילה לפני השינה אלטרולט 20 מ"ג לכאבי ראש כרוניים. האם זה בסדר לקחת ציפרלקס ואלטרולט באותו הלילה?
    תודה רבה!
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• הוספת מידע

מיכל
    17/08/2009

אני בת 24 ובריאה בדר"כ, אם זה מידע חשוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    17/08/2009

מיכל שלום,

עייפות וישנוניות הינן תופעות הלוואי השכיחות והמוכרות של ציפרלקס. את התרופה נותלים בבוקר ולא בליילה כי היא מעוררת. תעזרי בסבנות ותני לגופך להסתגל לתרופה. יתכן ויעברו כ 6-8 שבועות עד שעייפות וישנוניות יחלפו. תמשיכי ליטול את התרופה בבוקר. פעילות גופנית, תרגילי נשימות, שטיפת פנים, שתיית מים, מקלחת מרעננת, יכולים לסייע בהתמודדות עם העייפות.

תרגישי טוב,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו