מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מה שיש לי זה מחשבות שוואאורי17/08/2009
שלום שמי אורי בן 22 מגיל 18 בדיכאון וחרדות כרוניות ההולכות ובאות עקב טראומות שקרו לי בילדות......בגדול ניסתי כמה טיפולים לא מצלחי לי כל כך אני מטופל אצל פסיכולוג שכאשר אני יוצא ממנו אני מרגיש טוב לכמה שעות ואז שוב חוזרות המחשבות המזורות של למה
למה יש עולם ,,לאן כולם רצים הכל סתמי הכל הצגה אין שום הנאה בחיים כול מה שקורה זה מתוך אינטרס ולמה אנשים עושים את מה שהם עושים ולא יצא להם מזה כלום וזה לא יעבוד להם בכללל וכולם חיים בהצגה ...........בנוסף זה מתלווה לדה ריאליזציה מטורפת שמשתקת יוצא מצב שאני מסתכל מסביב עם דה ריאליזציה פשוט מששתתק ושוקע במחשבות שגומרות לי את הנפש.....
האם זו סכיזופרניה או איזה הפרעת אישיות...הפסיכולוג אומר שזה מהדדיכאון אבל אני בדיכאון הרבה זמן אז האם מחשבות אלה ניתנות לטיפול ...האם הם על טפוס קבוע בבקשה מתחנן לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות שווא
ד''ר אירנה נתנאל18/08/2009אורי שלום,
מה שאתה מתאר יותר מתאים למחשבות טורדניות. טיפול תרופתי בשילוב עם פסיכוטרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) מאוד יעיל בהתמודדות עם מצבך. כדאי לבדוק את אפשרות השילוב ולהתיעץ על כך עם הפסיכולוג שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)