האם מה שיש לי זה מחשבות שווא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מה שיש לי זה מחשבות שווא
    אורי
    17/08/2009

שלום שמי אורי בן 22 מגיל 18 בדיכאון וחרדות כרוניות ההולכות ובאות עקב טראומות שקרו לי בילדות......בגדול ניסתי כמה טיפולים לא מצלחי לי כל כך אני מטופל אצל פסיכולוג שכאשר אני יוצא ממנו אני מרגיש טוב לכמה שעות ואז שוב חוזרות המחשבות המזורות של למה
    למה יש עולם ,,לאן כולם רצים הכל סתמי הכל הצגה אין שום הנאה בחיים כול מה שקורה זה מתוך אינטרס ולמה אנשים עושים את מה שהם עושים ולא יצא להם מזה כלום וזה לא יעבוד להם בכללל וכולם חיים בהצגה ...........בנוסף זה מתלווה לדה ריאליזציה מטורפת שמשתקת יוצא מצב שאני מסתכל מסביב עם דה ריאליזציה פשוט מששתתק ושוקע במחשבות שגומרות לי את הנפש.....
    האם זו סכיזופרניה או איזה הפרעת אישיות...הפסיכולוג אומר שזה מהדדיכאון אבל אני בדיכאון הרבה זמן אז האם מחשבות אלה ניתנות לטיפול ...האם הם על טפוס קבוע בבקשה מתחנן לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחשבות שווא

ד''ר אירנה נתנאל
    18/08/2009

אורי שלום,

מה שאתה מתאר יותר מתאים למחשבות טורדניות. טיפול תרופתי בשילוב עם פסיכוטרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) מאוד יעיל בהתמודדות עם מצבך. כדאי לבדוק את אפשרות השילוב ולהתיעץ על כך עם הפסיכולוג שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו