בחור שלוקח תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור שלוקח תרופות
    שלומית
    18/08/2009

נפגשתי עם בחור, והוא סיפר לי כי הוא לוקח כדורי רסיטל 20 מ"ג 3 פעמים ביום שאלתי אותו מדוע והוא אמר כי הפסיכאטרים טוענים שיש לו הרבה דברים.. והוא גם מטופל אצל פסיכולוג... אני מאמינה שבהמשך הוא יספר לי..

אבל בכל אופן הייתי רוצה לדעת אילו בעיות יכולות להיות לו? האם זה מינון גבוה של תרופה פסיכיאטרית? והאם יש סיכוי שהוא יפסיק לקחת את התרופה באיזה שהוא שלב.. הוא לוקח תרופות כבר כמה שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחור שלוקח תרופות

הוספת תגובה

• מהנסיון שלי

דינה
    18/08/2009

קשר כזה עלול להיות בעייתי. הבעיה היא שלו ולא שלך, ואל תקחי את זה על עצמך. היה לי בן זוג שלקח כדורים מסוג ציפרלקס והיו לו שלל בעיות שבגללן נפרדנו. חבל על הבריאות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחור שלוקח תרופות

ד''ר אירנה נתנאל
    18/08/2009

שלומית שלום,

רסיטל היא תרופה נוגדת דיכאון ממשפחת חוסמי ספיגה חוזרת של סרוטונין (SSRI). מיועדת גם לטיפול בהפרעה כפייתית (obsessive-copulsive disorder), בהפרעת חרדה (panic disorder).
    20 מג' זהו המינון המינימלי של רסיטל.
    אינני יודעת אם הוא יכול להפסיק את התרופה כי כאשר מפסיקים הסימפטומים של ההפרעה ממנה הוא סובל עלולים לחזור. בדרך כלל ניתן להפסיק את התרופה כאשר לא סובלים מהפרעה כרונית, או כאשר יש שליטה מירבית שמאפשרת למנוע חזרתיות של ההפרעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו