מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ויפאקס XR נחשבת ליעילה?רונן18/08/2009
האם ויפאקס XR נחשבת ליעילה? האם היא ניתנת כקו טיפול ראשוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויפקסXR
חן18/08/2009ליפני כשנה נכנסתי לדיכאון עמוק עם מחשבות עובדניות ,
ניסיתי מספר כדורים כמו ציפרלקס וציפרמיל בשילוב עם תרופות פסיכיאטריות,
ולא היה שינוי במצב.
עד שהחליפו לי את התרופות לויאפקס 150 XR
היום כ8 חודשים עם ויאפקס אני אדם חדש!!!
ללא דיכאון ללא מחשבות תורדניות,קם בבקור עם הרבה מוטיבציה
הולך לעבודה ,
90% כמו שהייתי ליפני המחלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויפאקס
דני מור26/08/2009לגבי קו טיפול ראשון - אני מניחה שמדובר באופצית טיפול ראשונה, אז ככה:
אני חייבת לומר: שהדיכאון הגיע לחיי לפני כ 5 שנים אז הפסיכיאטר רשם לי ציפרלקס, ככה חצי על אוטומט - ככה אני מבינה היום
לא בא לי טוב הציפרלקס - האמת עשה לי רע הייתי שמנה ועוד יותר בדיכאון..
באחד מביקורי אצל הרופא - ודווקא רופא משפחה, שמעתי על הויפאקס ובקשתי מרשם
אני חייבת לציין שאני בדר כלל נגד תרופות, אפילו אקמול אין לי בבית
אבל הויפאקס XR הציל את חיי - פשוטו כמשמעו!!!
לא סובלת מדיכאון ואפילו רזיתי קצת - כבונוס!!
אז אולי צריך לדבר עם הפסיכיאטרים שישקלו לתת תרופה כזו על אוטומט במקום הדברים הישנים והמוכרים מדי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויפאקס XR
רונן30/08/2009ציינת שאחרי 8 חודשים אתה90% כמו שהיית קודם
כמה זמן לוקחים את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויפאקס
28/08/2009ויאפקס תרופה מצויינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויאפקס יעילה יותר מSSRI?
ירון29/08/2009ויאפקס יעילה יותר מהSSRI?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונן30/08/2009האם היא ממכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)