הפסקת אפקסור והזעת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת אפקסור והזעת יתר
    כפיר
    24/08/2009

נטלתי אפקסור 75 מ"ג ליום במשך כ 8 חודשים, בחודש וחצי האחרון אני בגמילה הדרגתית מהתרופה, ולאור תופעות לוואי מציקות אני עכשיו לוקח חצי כדור (פותח אותו, מרוקן חצי ובולע) לשבוע, מתוך כוונה להפסיק לקחת אותו לחלוטין בשבועות הקרובים.

הבעיה היא שבחודשיים האחרונים אני מזיע המון בבטן ובגב, (מלבד תופעות לוואי מוכרות של סחרחורת וכו' שהן נסבלות מבחינתי) כל חשיפה קלה לשמש גורמת לחולצה שלי להירטב כאשר: א. אחרים שלידי אינם מזיעים כך. ב. לא הזעתי במקומות אלו מעולם.

מחיפוש מעמיק באינטרנט ומקריאת עלון התרופה התוודתי כי דווקא תופעת הזעה מוכרת בזמן לקיחת התרופה, כאשר לי היא התרחשה דווקא עם הפסקתה.

יש לציין כי בעבר הזעתי בבית השחי (בלבד) ועשיתי ניתוח להפסקת ההזעה, מדובר בניתוח חדשני שלא גורם לזיעה מפצה. כך שאני די מבולבל ולא יודע מה הסיבה להזעה.

האם זו התרופה? האם זה יפסיק עוד כמה שבועות? או שמא הדרך היחידה להפסיק את ההזעה היא לחזור ולקחת את התרופה?. אשמח לקבל מידע על הקשר בין הפסקת התרופה לבין תחילת ההזעה.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת אפקסור והזעת יתר

הוספת תגובה

• אפקסור

י.
    25/08/2009

אני לוקח ויאפקס XR מג 75 כבר חודש זוהי תרופה זהה לאפקסור ? אין לי תופעה של הזעה האם יש תופעה מוכרת של הזעה בהפסקה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו