מצבי רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצבי רוח
    קורין
    27/08/2009

שלום לכם,

אני וחבר שלי היינו מאוד רוצים לדעת מה עובר על חבר שלי.
    קצת רקע - חבר שלי הוא בן אדם מאוד מצליח מאוד מפוקס, יש לו חברה גדולה שאותה הוא מנהל כבר שנים רבות.
    לא חסר לו כסף והוא תמיד משיג מה שהוא רוצה אבל ישנם דברים שחסרים לו: אושר, שקט פנימי ואופטימיות. הוא כל הזמן חושב בצורה פסימית, וכבר למעלה משנה מצבי הרוח שלו משתנים בקיצוניות מטורפת והוא הולך (בראשו) למקומות לא טובים ורואה רק שחור.
    אני מרגישה שהוא מאבד תקווה וכואב לי לראות אותו סובל ככה.
    כשהוא נכנס למקומות הללו הוא מבקש שאני אתרחק ע"מ שלא יכאיב לי כי הוא מרגיש שמשהו רע משתלט עליו ושאין לו שליטה עליו.
    הוא אינו יודע איך ולמה זה קורה לו אך יודע שכשהאדרנלין שלו עולה הוא מרגיש טוב יותר וכן כשעושה פעילות גופנית עצימה
    אנא, עיזרו לי לפחות לומר לי במה מדובר ואיך אנו יכולים לטפל בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצבי רוח

הוספת תגובה

• מצבי רוח

ד''ר אירנה נתנאל
    27/08/2009

קורין שלום,

כדי להבין ממה חברך סובל נדרש אבחון מקצועי ומעמיק. לצערי, אי אפשר לעשות זאת דרך הפורום. אני מאוד ממליצה לפנות להתיעצות רפואית. יתכן וטיפול תרופתי מתאים יכול לשפר את מצבו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו