ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    ליהי
    03/09/2009

היי (:
    אתמול הייתי אצל הפסיכיאטרית והיא נתנה לי את הכדור ציפרלקס. אני מאוד רוצה לקחת אותו, אבל חוששת מתופעות הלוואי שלו- אני אחרי ירידה של 21 קילו, ויש לי פחד רציני שאני אשמין בגלל הכדור. שמעתי שהעליה במשקל נגרמת בעקבות חומר מסויים שמופרש וגורם להאטה בחילוף החומרים... האם זה נכון? או שאם ויש עליה במשקל היא כתוצאה מהגברת התיאבון? ובשורה התחתונה, השאלה היא אם העליה במשקל נתונה לשליטה, או שגם אם אמשיך לשמור על תזונה מסודרת יש מצב שאני אשמין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• שכחו אותי

ליהי
    06/09/2009

אני צריכה תשובה, בבקשה... :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס אכן משמין, את יכולה לנסות

שרון
    07/09/2009

תרופה אחרת
    יש היום תרופות מצויינות ויתר חדישות שלא גורמות להשמנה כמו תרופות מהדור הישן
    כגון ציפרלקס
    אני נוטלת ויפאקס XR שאפילו רזיתי איתה קצת וגם מטפלת מעולה בדיכאון ובמצבי הרוח
    בהצלחחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    09/09/2009

ליהי שלום,

דיכוי התיאבון הינה התופעות המוכרות והכשיחות ביותר של ציפרלקס. בדרך כלל עם ציפרלקס לא אמורים לעלות במשקל. יחד עם זאת ישנם מקרים של עליה במשקל שנגרמת מסיבות שונות. במידה ובמהלך נטילת הכדור תתחילי לעלות במשקל, דווחי על כך לרופא המטפל ותשקלו שוב מה ניתן לעשות. פעילות גופנית ואכילה נכונה מסיעיים בשמירה על משקל תקין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו