מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסליהי03/09/2009
היי (:
אתמול הייתי אצל הפסיכיאטרית והיא נתנה לי את הכדור ציפרלקס. אני מאוד רוצה לקחת אותו, אבל חוששת מתופעות הלוואי שלו- אני אחרי ירידה של 21 קילו, ויש לי פחד רציני שאני אשמין בגלל הכדור. שמעתי שהעליה במשקל נגרמת בעקבות חומר מסויים שמופרש וגורם להאטה בחילוף החומרים... האם זה נכון? או שאם ויש עליה במשקל היא כתוצאה מהגברת התיאבון? ובשורה התחתונה, השאלה היא אם העליה במשקל נתונה לשליטה, או שגם אם אמשיך לשמור על תזונה מסודרת יש מצב שאני אשמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחו אותי
ליהי06/09/2009אני צריכה תשובה, בבקשה... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס אכן משמין, את יכולה לנסות
שרון07/09/2009תרופה אחרת
יש היום תרופות מצויינות ויתר חדישות שלא גורמות להשמנה כמו תרופות מהדור הישן
כגון ציפרלקס
אני נוטלת ויפאקס XR שאפילו רזיתי איתה קצת וגם מטפלת מעולה בדיכאון ובמצבי הרוח
בהצלחחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס
ד''ר אירנה נתנאל09/09/2009ליהי שלום,
דיכוי התיאבון הינה התופעות המוכרות והכשיחות ביותר של ציפרלקס. בדרך כלל עם ציפרלקס לא אמורים לעלות במשקל. יחד עם זאת ישנם מקרים של עליה במשקל שנגרמת מסיבות שונות. במידה ובמהלך נטילת הכדור תתחילי לעלות במשקל, דווחי על כך לרופא המטפל ותשקלו שוב מה ניתן לעשות. פעילות גופנית ואכילה נכונה מסיעיים בשמירה על משקל תקין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)