מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותניקול03/09/2009
אני בת 30 אמא לשני ילדים קטנים טופלתי בעבר בסרוקסט דרך רופא המשפחה עקב חרדות ואגורפוביה, היום כחצי שנה לאחר שהפסקתי את הטיפול (כי הרגשתי יותר טוב) חזרו לי החרדות והתחלתי שוב לקחת סרוקסט חצי כדור ליום במטרה להעלות את המינון לכדור ביום
אני לוקחת כבר במשך שבוע ומרגישה שהחרדות מתחזקות ונורא קשה לי (אין לי גם שום תמיכה מהמשפחה)
מה לעשות האם לסבול בסבלנות עד שיעבור והכדורים יתחילו להוריד את החרדה או שאתה ממליץ משהו אחר
וביכלל מה דעתך על סרוקסט לטיפול בחרדות ואגורפוביה?
את האמת מאוד קשה לי אני צריכה לטפל בילדים לקחת אותם לגן וכו… וזה מאוד קשה לי אולי אתה יכול להרגיע אותי או להמליץ על משהו שיעזור
אין לי אפשרות לצאת לפגישה עם רופא כי החרדות סוגרות אותי אז אני מחכה שהכדורים יאזנו קצת את החרדה ואחר כך אני הלך לטיפול מקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ד''ר אירנה נתנאל04/09/2009ניקול שלום,
סרוקסט, תרופה טובה לטיפול בחרדות אך חשוב ליטול את התרופות תחת פיקוח של רופא. יש להתחיל בתרופה באופן מאוד הדרגתי (במשך שבוע הראשון רק רבע כדור, שבוע שני להוסיף עוד רבע וכו'). כשאת לוקחת את ילדיך לגן תגשי לפחות לרופא משפחה. חשוב להבהיר שכדי להתמודד עם חרדות ואגורופוביה נדרש טיפול שיטתי, עקבי ומקצועי על ידי איש מקצוע שמומחה לחרדות.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך רופא המשפחה
ניקול05/09/2009רופא המשפחה שלי אומר לי לעלות במינון אבל אני פוחדת שזה יחזק את החרדות
האם לחכות עוד קצת עד שאני ירגיש יותר טוב ואז אעלה במינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך רופא המשפחה
ד''ר אירנה נתנאל05/09/2009ניקול שלום,
קשה לענות על שאלתך דרך הפורום. אני מציעה שתצמדי להמלצות רופא המשפחה שמכיר אותך ואת מצבך. בדרך כלל עולים במינון באופן מאוד הדרגתי כדי לאפשר לגוף הסתגלות טובה יותר לתרופה ועל מנת לצמצם תופעות הלוואי של התרופה. תתיעצי עם הרופא שוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)