חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    ניקול
    03/09/2009

אני בת 30 אמא לשני ילדים קטנים טופלתי בעבר בסרוקסט דרך רופא המשפחה עקב חרדות ואגורפוביה, היום כחצי שנה לאחר שהפסקתי את הטיפול (כי הרגשתי יותר טוב) חזרו לי החרדות והתחלתי שוב לקחת סרוקסט חצי כדור ליום במטרה להעלות את המינון לכדור ביום
    אני לוקחת כבר במשך שבוע ומרגישה שהחרדות מתחזקות ונורא קשה לי (אין לי גם שום תמיכה מהמשפחה)
    מה לעשות האם לסבול בסבלנות עד שיעבור והכדורים יתחילו להוריד את החרדה או שאתה ממליץ משהו אחר
    וביכלל מה דעתך על סרוקסט לטיפול בחרדות ואגורפוביה?

את האמת מאוד קשה לי אני צריכה לטפל בילדים לקחת אותם לגן וכו… וזה מאוד קשה לי אולי אתה יכול להרגיע אותי או להמליץ על משהו שיעזור
    אין לי אפשרות לצאת לפגישה עם רופא כי החרדות סוגרות אותי אז אני מחכה שהכדורים יאזנו קצת את החרדה ואחר כך אני הלך לטיפול מקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות

ד''ר אירנה נתנאל
    04/09/2009

ניקול שלום,

סרוקסט, תרופה טובה לטיפול בחרדות אך חשוב ליטול את התרופות תחת פיקוח של רופא. יש להתחיל בתרופה באופן מאוד הדרגתי (במשך שבוע הראשון רק רבע כדור, שבוע שני להוסיף עוד רבע וכו'). כשאת לוקחת את ילדיך לגן תגשי לפחות לרופא משפחה. חשוב להבהיר שכדי להתמודד עם חרדות ואגורופוביה נדרש טיפול שיטתי, עקבי ומקצועי על ידי איש מקצוע שמומחה לחרדות.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך רופא המשפחה

ניקול
    05/09/2009

רופא המשפחה שלי אומר לי לעלות במינון אבל אני פוחדת שזה יחזק את החרדות
    האם לחכות עוד קצת עד שאני ירגיש יותר טוב ואז אעלה במינון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך רופא המשפחה

ד''ר אירנה נתנאל
    05/09/2009

ניקול שלום,

קשה לענות על שאלתך דרך הפורום. אני מציעה שתצמדי להמלצות רופא המשפחה שמכיר אותך ואת מצבך. בדרך כלל עולים במינון באופן מאוד הדרגתי כדי לאפשר לגוף הסתגלות טובה יותר לתרופה ועל מנת לצמצם תופעות הלוואי של התרופה. תתיעצי עם הרופא שוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו