בעיה שלי או שלו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שלי או שלו?
    רוני
    13/09/2009

שלום,
    חבר שלי נפרד ממני אחרי חצי שנה שהיינו ביחד בין היתר כי הוא הפסיק להמשך אלי וזה שילוב של כי שכבנו יותר מדי ושאלתי אותו שאלה על גוף של אנשים מבוגרים ומאז הוא לא הפסיק לדמיין אותי בגוף של אדם מבוגר. יש לו OCD והוא טוען שאין קשר בין השניים. רציתי לדעת אם זו תופעה של המחלה או שבאמת דבר כזה יכול לקרות. אשמח לקבל תשובה כדי לדעת איך להתנהג בעתיד עם אדם אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שלי או שלו?

הוספת תגובה

• תשובה לרוני

ד''ר ערן ואדים הראל
    14/09/2009

קשה על פי התאור לדעת האם זה קשור או לא באופן עקרוני זה בהחלט יכול להיות קשור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה מפורתת יותר?

רוני
    15/09/2009

איזה פרטים צריך להוסיף כדי לקבל יותר מושג? ובכלל איך אפשר לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכאורה נשמע שמדובר במשהו שקשור לOCD

רן
    15/09/2009

לדעתי, את צריכה לשאול את עצמך למה ההגדרה הזו חשובה לך בכלל.
    אני לא בטוח שהבנתי את שאלתך אפילו. לפי מה שהבנתי, את רוצה לדעת אם זה קשור לOCD כדי שבמידה ומדובר בתופעה "נורמלית" אז תמנעי מלשאול את בן זוגך לעתיד את מה ששאלת את בן זוגך הקודם? את באמת מאמינה ששאלה שלך יכולה לפרק קשר? ואם כן, לא עדיף שתמצאי בן זוג שיכול להתמודד עם השאלות שלך?
    נראה לי שאת השאלות את צריכה להפנות לעצמך ולא לפורום פסיכאטריה.
    סלחי לי אם דבריי נשמעים קצת חצופים, אבל אני רק רוצה לעזור לך.

בשורה התחתונה, אם זה באמת חשוב לך, לדעתי הלא מלומדת נשמע שיש לדברים קשר כלשהו להפרעה שממנה סובל החבר שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו