ציפרילקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרילקס
    לימור
    14/09/2009

שלום,
    אני נוטלת ציפרילקס כ-5 שנים במינון 10 מ"ג ליום.
    התחלתי ליטול את הכדורים בשל חרדות קלות ותלישת שיער (טריכוטלומניה) , היום כבר אין לי חרדות ואני לא תולשת יותר (הודות לטיפול קוגנטיבי התנהגותי מוצלח ביותר. )
    חשוב לציין שאיכות החיים שלי השתנתה לטובה מאז שאני נוטלת את הכדור ואני לא כל כך רוצה להפסיק, אבל אני מנסה להיכנס להריון ואני לא יודעת את ההשלכות של נטילת הכדור.
    בחודשיים האחרונים הרופא משפחה שלי הוריד לי את המינון לחצי כדור - יום כן יום לא ,עד להפסקה לחלוטין.
    בסה"כ אני חשה טוב, אבל בזמן האחרון אני שוב עם דפיקות לב במרבית היום, מצבי רוח משתנים והתפרצויות כעס....
    1. האם יש סיכון כלשהו אם אני ממשיכה ליטול את הכדורים בזמן הניסיון להיכנס להריון וגם בהריון עצמו.
    2. האם יש איזשהו כדור טבעי כחלופה לציפרילקס.
    אודה עזרתכם בהקדם
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרילקס

הוספת תגובה

• תשובה ללימור

ד''ר ערן ואדים הראל
    15/09/2009

השיקול לגבי טיפול תרופתי במהלך הריון הוא מורכב ומומלץ לעשות אותו תוך התייעצות ומעק'ב פסיכיאטרי. מומלץ גם ייעוץ של המרכז הטרטולוגי.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו