מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפקסור/ויפאקסדניאל22/09/2009
כמה עולה התרופה ויפאקס (האם היא בסל)ובמה היא עדיפה על ציפרלקס?
מתי יהיה תחליף ישראלי לציפרלקס וכמה זה יוזיל את העלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא עולה
טל24/09/200916 ש"ח ל-28 כדורים במינון של 37.5
ובמינון של 75 מ"ג היא עולה 20 ש"ח ל- 28 כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דניאלה07/10/2009למה ציפרלקס עולה הרבה הרבה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקסור-תופעות לוואי
גלי08/10/2009שלום.
אני סובלת מדכאון ומנסה לטפל בו באמצעות אפקסור. הבעיה היא שכבר בלילה הראשון שנטלתי את הכדור (האימתני הזה עבורי), התעוררתי עם בחילה איומה שהובילה לשרשרת הקאות עד הבוקר...
למחרת חשתי חולשה גופנית ופעולות שאני עושה בכל יום בקלות (ספינינג למשל שמסייע לי גם הוא להעלאת הסרוטנין) פכו לבלתי אפשריות. אני בדילמה כיון שבעבר כבר נטלתי "סרנדה" שבשלב מסוים חדלה לסייע לי ואף הגבירה מחשבות אובדניות. אנני יודעת אם ואיך אצליח לשרוד את תופעות הלוואי הנ"ל של האפקסור.
שאלתי היא- האם זה הגיוני שתהינה כאלו תופעות לוואי אמתניות והאם יש המלצה לכדור פחות אגרסיבי?..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
ע07/10/2009ההבדל הוא שויפאקס שייך לSNRI , קבוצה של תרופות חדשות עם פחות תופעות לוואי מציפרלקס שייכת לSSRI ונחשבות לישנות יותר. אני לקחתי ויפאקס ובהשוואה למה ששמעתי על תרופות נגד דיכאון לא חשתי בתופעות לוואי הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)