אפקסור/ויפאקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקסור/ויפאקס
    דניאל
    22/09/2009

כמה עולה התרופה ויפאקס (האם היא בסל)ובמה היא עדיפה על ציפרלקס?

מתי יהיה תחליף ישראלי לציפרלקס וכמה זה יוזיל את העלות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפקסור/ויפאקס

הוספת תגובה

• היא עולה

טל
    24/09/2009

16 ש"ח ל-28 כדורים במינון של 37.5

ובמינון של 75 מ"ג היא עולה 20 ש"ח ל- 28 כדורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

דניאלה
    07/10/2009

למה ציפרלקס עולה הרבה הרבה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקסור-תופעות לוואי

גלי
    08/10/2009

שלום.
    אני סובלת מדכאון ומנסה לטפל בו באמצעות אפקסור. הבעיה היא שכבר בלילה הראשון שנטלתי את הכדור (האימתני הזה עבורי), התעוררתי עם בחילה איומה שהובילה לשרשרת הקאות עד הבוקר...
    למחרת חשתי חולשה גופנית ופעולות שאני עושה בכל יום בקלות (ספינינג למשל שמסייע לי גם הוא להעלאת הסרוטנין) פכו לבלתי אפשריות. אני בדילמה כיון שבעבר כבר נטלתי "סרנדה" שבשלב מסוים חדלה לסייע לי ואף הגבירה מחשבות אובדניות. אנני יודעת אם ואיך אצליח לשרוד את תופעות הלוואי הנ"ל של האפקסור.
    שאלתי היא- האם זה הגיוני שתהינה כאלו תופעות לוואי אמתניות והאם יש המלצה לכדור פחות אגרסיבי?..
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות

ע
    07/10/2009

ההבדל הוא שויפאקס שייך לSNRI , קבוצה של תרופות חדשות עם פחות תופעות לוואי מציפרלקס שייכת לSSRI ונחשבות לישנות יותר. אני לקחתי ויפאקס ובהשוואה למה ששמעתי על תרופות נגד דיכאון לא חשתי בתופעות לוואי הללו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו